Ο Μπεργκ είχε γλιτώσει το… ντου στο Μπακού!

Ο Μπεργκ είχε γλιτώσει το… ντου στο Μπακού!

Ο Μπεργκ είχε γλιτώσει το… ντου στο Μπακού!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Σουηδός γλίτωσε δύο φορές φέτος τον Παναθηναϊκό και τους συμπαίκτες του, αλλά με την Γκαμπάλα ήταν η τρίτη και η φαρμακερή

Ο Μάρκους Μπεργκ δεν μπορούσε να πιστέψει το κάζο του Παναθηναϊκού. Ο Σουηδός ήταν σίγουρος για την πρόκριση και θεωρούσε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία να επαναλάβει τα περσινά με την Μίντιλαντ. Τότε που είχε πετύχει καρέ…

Ωστόσο το υπέροχο γκολ που σημείωσε δεν έφτανε και ο Παναθηναϊκός βρέθηκε εκτός Ευρώπης.

Ο Σουηδός αυτή την φορά δεν έσωσε την παρτίδα όπως συνέβη στο Αγρίνιο, αλλά και στο Μπακού. Και εάν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι πασιφανές γιατί γλίτωσε από σκοτούρες τον Παναθηναϊκό και τους συμπαίκτες του, στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν ο λόγος είναι εντελώς διαφορετικός. Οι χαμένες ευκαιρίες!

Ο Σουηδός, παρ’ ότι μπήκε αλλαγή πρόλαβε και έχασε δύο – τρεις καλές ευκαιρίες. Αυτό το γεγονός το… συγχώρεσαν οι οπαδοί που είχαν ακολουθήσει την αποστολή και ήταν και στο τσάρτερ της ομάδας λέγοντας χαρακτηριστικά: “Εάν τις είχε χάσει κανένας άλλος, δεν θ’ ανέβαινε στο αεροπλάνο”, δείχνοντας έτσι τη δυσαρέσκειά τους για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση, αλλά από την άλλη την εκτίμιση στον Μπεργκ.

Τότε θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της επιστροφής, τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος όσο και ο Γιάννης Αναστασίου, είχαν συνομιλίες με τους οπαδούς, εξηγώντας τα πως και τα γιατί της κακής εμφάνισης και ισόπαλου αποτελέσματος.

Προχθες στη Λεωφόρο ο Μπεργκ δεν τα κατάφερε για τρίτο σερί παιχνίδι να γίνει ο αερόσακος του Παναθηναϊκού…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News