Χρόνια πολλά ΝΑΕ!
To γήπεδο στο οποίο έχουν γραφτεί μερικές από τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του Παναθηναϊκού γίνεται σήμερα 55 ετών.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σαν σήμερα πριν από 55 χρόνια, στις 19 Μαρτίου 1960 εγκαινιάστηκε το ιστορικό κλειστό γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, εκεί όπου γράφτηκαν μερικές από τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του Παναθηναϊκού.
Στα εγκαίνια του γηπέδου ο τότε πρόεδρος του «τριφυλλιού», Παναθηναϊκού Ιωάννης Μοάτσος ευχαρίστησε όλους όσοι συνετέλεσαν στη δημιουργία του θρυλικού «Τάφου», ενώ ο επίσης παρευρεθείς στα εγκαίνια, υπουργός Ναυτιλίας και εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΟΣΦΠ Γεώργιος Ανδριανόπουλος, συνεχάρη τη διοίκηση του «τριφυλλιού», ευχόμενος πλήρη επιτυχία του συλλόγου σε όλους τους τομείς.
Στον αγώνα που επακολούθησε, στο πρώτο δηλαδή ματς του ιστορικού γηπέδου, η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας του Μίλωνα με 94-60. Το συγκεκριμένο γήπεδο θα φανεί γούρικο στους «πράσινους» Έφηβους, καθώς, ένα μήνα μετά, θα ανακηρυχτούν Πρωταθλητές, μετά τη νίκη τους στον τελικό με 75-65 επί της Νήαρ Ηστ. Αυτός θα είναι και ο πρώτος τίτλος του «τριφυλλιού» στον «Τάφο του Ινδού».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης της Μονακό αρέσει στον Παναθηναϊκό»
- «Πιθανή η έκπληξη στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά τον Αταμάν»
- Σερβικό δημοσίευμα για το μέλλον του Αταμάν στον Παναθηναϊκό: «Μετρημένες οι μέρες στην Αθήνα»
- Φαν Μπόμελ: Θετικός για Παναθηναϊκό, αναμένονται αποφάσεις
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Μπεζέρα
