ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα μπινελίκια του Δασκαλόπουλου στον Λαγό! (vid)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Τα μπινελίκια του Δασκαλόπουλου στον Λαγό! (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες, o Τάσος Λαγός κατήγγειλε στον Γιάννη Αναστασίου και παράγοντες του Παναθηναϊκού, ότι ο διαιτητής Δασκαλόπουλος τον εξύβρισε δύο φορές στο ματς με τον Ατρόμητο! Το Newspao.gr σας προσφέρει το βίντεο με το επίμαχο στιγμιότυπο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Έτοιμοι να καταγγείλουν επίσημα τον διαιτητή Δασκαλόπουλο για υβριστική συμπεριφορά του απέναντι στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είναι στη διοίκηση της «πράσινης» ΠΑΕ.

Θα βασιστούν στην καταγγελία που έκανε ο Λαγός στους παράγοντες του Παναθηναϊκού αλλά και τον Γιάννη Αναστασίου για όσα -σύμφωνα με όσα υποστήριξε- του είπε ο ρέφερι από την Κορινθία.

«Ενώ παίζονταν το ματς του διαμαρτυρήθηκα γιατί μου έδειξε κίτρινη κάρτα. Τότε ο Δασκαλόπουλος έβαλε το χέρι μπροστά στο στόμα του και μου είπε “Άντε γαμ…”. Όταν τον ρώτησα αν εννοεί εμένα και αν τολμάει να βγάλει το χέρι από το στόμα για να επαναλάβει τη βρισιά, μου απάντησε: “Σε γράφω στα αρχ… μου”».

Ο Λαγός ορκίζονταν ότι έτσι έγινε το περιστατικό, εξηγώντας ότι αυτός ήταν ο λόγος που… τρελάθηκε. Το περιστατικό επιβεβαίωνε ως αυτήκοος μάρτυρας ο Κάρλος Ζέκα, μιας και ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ήταν πολύ κοντά στον Λαγό στη φάση που περιέγραψε. Μάλιστα ο Ζέκα έτρεξε να απομακρύνει τον συμπαίκτη του για να μην έρθουν τα χειρότερα.

Ο Αναστασίου αντιλήφθηκε το περιστατικό, φώναξε τρεις φορές το όνομα του Λαγού και λίγα λεπτά μετά τον αντικατέστησε για να μην αποβληθεί αφού τον έβλεπε σε έξαλλη κατάσταση. Ο μέσος του Παναθηναϊκού πηγαίνοντας προς τον πάγκο φώναξε στον τέταρτο διαιτητή Πραξιτέλη Ζαχαριάδη «μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά τα πράγματα».

 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: SDNA

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News