Σίγουρος για νίκη της Ρεάλ ο Ματσιούλις

Σίγουρος για νίκη της Ρεάλ ο Ματσιούλις

O Γιόνας Ματσιούλις επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, ως αντίπαλος, με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης (20/3, 20:00) και δε σκοπεύει να χαριστεί στην ομάδα του Ιβάνοβιτς, παρά τις όμορφες στιγμές που πέρασε στην Ελλάδα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Λιθουανός φόργουορντ ανέφερε πως «βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και τα στατιστικά λένε πως στη Euroleague είμαστε η καλύτερη ομάδα σε επίθεση και άμυνα, αλλά αυτό δεν σου εξασφαλίζει τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι», ενώ δήλωσε πως ο ίδιος κι οι συμπαίκτες τους επιθυμούν να φτάσουν μέχρι το τέλος της διαδρομής και να κερδίσουν τον τίτλο στη Μαδρίτη: «Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στο Final Four και να κερδίσουμε τον τίτλο στο γήπεδό μας, αλλά μένουν ακόμη τέσσερις αγώνες μέχρι τα play off και δεν μπορούμε να παραλείψουμε βήματα. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ως συνήθως».

Με την συζήτηση να περνά στον Παναθηναϊκό και στη δύσκολη έδρα των Πρασίνων, ο Ματσιούλις τόνισε: Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές στον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα βρίσκομαι στη Ρεάλ και θα κερδίσουμε, γιατί θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση του ομίλου όσο νωρίτερα γίνεται. Σίγουρα, το ΟΑΚΑ σαν έδρα επηρεάζει το παιχνίδι κι ο Παναθηναϊκός έχει, έτσι κι αλλιώς, σπουδαίους παίκτες. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και γρήγορα, καθώς και να είμαστε πολύ καλοί στην άμυνα μας, αφού απέναντί μας θα έχουμε μια σπουδαία ομάδα».

Κλείνοντας, ο Λιθουανός δε θέλησε να υποτιμήσει τον Παναθηναϊκό παρά τις πέντε ήττες στο Top 16: «Δεν έχει τον καλύτερο ρυθμό σε αυτή τη φάση ο Παναθηναϊκός, αλλά παραμένει μια εξαιρετική και πολύ επικίνδυνη ομάδα».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News