Παναθηναϊκός: Από τους μέσους θα κριθεί...
Από τα χαφ θα κριθεί το παιχνίδι της Κυριακής στο Χαριλάου. Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ έχουν θετικά χαρακτηριστικά και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό για το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος.
Σίγουρα έχουν κομμάτια να βελτιώσουν και ειδικά στο ματς της Θεσσαλονίκης άπαντες πρέπει να περιορίσουν τα λάθη τους, ο προπονητής να ποντάρει στον Σωτήρη στο φυσικό/αθλητικό κομμάτι κι όλοι να προσπαθήσουν να γίνουν πιο παραγωγικοί στο δημιουργικό κομμάτι.
Πρόκειται για παιδιά που πνευματικά και αγωνιστικά ταιριάζουν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας που βρίσκεται 2-3 κλικ κάτω σε ταχύτητα.
Αν είχες φορ των 20-25 γκολ το χρόνο, πιο επιθετικά μπακ οι παραπάνω θα μπορούσαν να αποδώσουν εξαιρετικά με την ικανότητα τους να δημιουργούν και στο τρανζίσιον και στο μισό γήπεδο.
Είναι κρίμα να κανιβαλίζονται όλοι από το ξεκίνημα της χρονιάς παρότι μπάλα ξέρουν…
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Χτυπάει» παντού ο Παναθηναϊκός: Μετά τον Φαλ, πιθανή νέα μεταγραφή εντός της εβδομάδας
- Μεγάλη πρόταση του ΠΑΟΚ σε Τολιόπουλο - Πώς «απαντά» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα του Ομπράντοβιτς στον Φαλ
- Παναθηναϊκός: Η εικόνα για Χεζόνια, Μίσιτς και Μπογκντάνοβιτς
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, Λάιλς και το οικονομικό πακέτο