Η Άννα Ζένιου έκλεισε... την πόρτα στον Αλέξη Παππά: «Τον βλέπω σαν φίλο...» (vid)
Η φιναλίστ του «The Bachelor» απάντησε για τη σχέση της με τον Αλέξη Παππά, με αφορμή και τις πρόσφατες δηλώσεις του για το ειδύλλιό τους και τις φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.
Η 20χρονη Κύπρια ξεκαθάρισε πως με τον Αλέξη Παππά είναι μόνο φίλοι και δεν έχει πλέον συναισθήματα για εκείνον.
«Έχουμε μοιραστεί πολλές στιγμές με τον Αλέξη. Τελικά τα βρήκαμε στο φιλικό. Πέρασαν τέσσερις μήνες από το The Bachelor. Μου έχει φύγει τελείως το ερωτικό. Όταν ήρθε Κύπρο και μου είπε να βγούμε και τον είδα, δεν ένιωσα τίποτα. Εγώ επαφές με την Αθηνά δεν έχω. Η Αθηνά έλεγε πως θα αφήσει τα πάντα για τον Αλέξη, αλλά δεν το έκανε. Έλεγε πως εγώ δε θέλω τον Αλέξη και αυτή θα έκανε τα πάντα για αυτόν. Εγώ τώρα δεν έχω σχέση» αρκέστηκε να πει η Άννα.
Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα, ο Αλέξης Παππάς όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την Άννα Ζένιου τόνισε «Με την Άννα είμαστε φίλοι. Το αποκλείω να έχουμε κάτι στο μέλλον».
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
fthis.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Κύπελλο Ελλάδας: Σε ποια φάση νοκ-άουτ μπορεί να έχουμε Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός
- Καταγγελία βόμβα: «Λένε σε διαιτητές ότι ο Λιόλιος θα είναι έξω σε 10 μέρες, η κανονικότητα θα συνεχιστεί»
- Παναθηναϊκός: Με πιθανή έκπληξη η δωδεκάδα για Εφές
- Παναθηναϊκός: Ένας παίκτης που πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Νίστρουπ!
- Απολογία Παπαπέτρου: «Με τα capital controls φοβήθηκα και προσπαθούσα να βγάλω όλα τα λεφτά και να τα κρατάω έξω»