Πλήγμα με Λαγό και "Ταύλα"
Χωρίς τους Στάθη Ταυλαρίδη και Τάσο Λαγό σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδιά του ο Γιάννης Αναστασίου, αφού αμφότεροι συμπλήρωσαν κάρτες.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τόσο ο έμπειρος αμυντικός όσο και ο νεαρός χαφ έπιασαν όριο στις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τη Βέροια, κάτι που σημαίνει πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θα τους έχει σε δύο από τα επόμενα πέντε ματς της ομάδας, τα οποία θα δηλωθούν βάσει κανονισμού.
Ο Ταυλαρίδης έφτασε τις 10 στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Λαγός τις 7, πράγμα που όμως έχει και τη θετική του πλευρά, αφού με πέντε ματς να απομένουν, ο Αναστασίου θα τους έχει σίγουρα στη διάθεσή του στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν για τα playoffs, χωρίς το φόβο άμεσης τιμωρίας.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παραδίδει το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος» (vid)
- Μνηστήρες για Οσμάν, κάνει ρελάνς ο Παναθηναϊκός!
- Παναθηναϊκός: Δύο για αντι-Γιούρτσεβεν αν δεν μείνει ο Τούρκος!
- Παπαθεοδώρου: «Ίσως να υπάρξει εξέλιξη και στις σχέσεις Αλαφούζου - οπαδών» (vid)
- Αυτό... έκαψε τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα!