Πλήγμα με Λαγό και "Ταύλα"
Χωρίς τους Στάθη Ταυλαρίδη και Τάσο Λαγό σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια, θα πρέπει να καταστρώσει τα σχέδιά του ο Γιάννης Αναστασίου, αφού αμφότεροι συμπλήρωσαν κάρτες.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τόσο ο έμπειρος αμυντικός όσο και ο νεαρός χαφ έπιασαν όριο στις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τη Βέροια, κάτι που σημαίνει πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν θα τους έχει σε δύο από τα επόμενα πέντε ματς της ομάδας, τα οποία θα δηλωθούν βάσει κανονισμού.
Ο Ταυλαρίδης έφτασε τις 10 στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ο Λαγός τις 7, πράγμα που όμως έχει και τη θετική του πλευρά, αφού με πέντε ματς να απομένουν, ο Αναστασίου θα τους έχει σίγουρα στη διάθεσή του στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν για τα playoffs, χωρίς το φόβο άμεσης τιμωρίας.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα δίνει ο Παναθηναϊκός για γκαρντ από το πάνω ράφι»
- Παναθηναϊκός: Πότε ξεκινά η προετοιμασία - Τα ήδη γνωστά φιλικά
- Παναθηναϊκός: Πιθανά ονόματα από το NBA για τη θέση του πόιντ γκαρντ
- Στο... κάδρο για Ντεόσα ο Παναθηναϊκός αν «ναυαγήσει» η υπόθεση της Βάσκο
- Γάτας: «Η ιδιαίτερη απόφαση του Νίστρουπ πριν το Πάκσι-Παναθηναϊκός»
