Ο Σλότερ το είχε πάρει απόφαση από μικρός

Ο Σλότερ το είχε πάρει απόφαση από μικρός

Ο Έι Τζέι Σλότερ μίλησε στην Euroleague TV για την απόφασή του να ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπάσκετ, ενώ αποκάλυψε τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν όντως “γονίδια μπάσκετ”, αλλά στην περίπτωση του Έι Τζέι Σλότερ το παρελθόν έπαιξε μεγάλο ρόλο. Και μιλάμε για το παρελθόν της οικογένειάς του, αφού τόσο ο πατέρας όσο και η μία εκ των δύο αδερφών του (Τόνι) έπαιξαν κολεγιακό μπάσκετ σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Μιλώντας στην Euroleague TV επισημαίνει πως “ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το μπάσκετ, γιατί με επηρέασαν οι αδερφές και ο πατέρας μου”. Πράγμα απολύτως λογικό αφού ο Τόνι Σλότερ έπαιξε στο Murray State, με μεγάλη επιτυχία, ενώ οι Τόνι και Αντονίνα Σλότερ (αδερφές του) έπαιξαν στο Louisville, με τη δεύτερη μάλιστα να αγωνίζεται πλέον στο WNBA με τη φανέλα των Λος Άντζελες Σπαρκς.

“Μεγάλωσα σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον. Έπαιζαν μπάσκετ ο πατέρας με τις αδερφές μου. Κάποιες φορές παλεύαμε ακόμα, κατά τη διάρκεια των αγώνων που κάναμε στο πίσω μέρος του σπιτιού μας”, αποκαλύπτει, πριν μιλήσει για τις φορές που κέρδιζε τον πατέρα του. “Ήταν εύκολος αντίπαλος. Όταν ήμουν 12 ή 13 ετών ήμουν πολύ γρήγορος, οπότε μου ήταν εύκολο να τον κερδίσω από ένα σημείο και μετά”, επισημαίνει.

Υπήρχαν όμως και στιγμές που δεν της λες ευχάριστες. Μία από αυτές έζησε πέρσι, ενόσω αγωνιζόταν στη Γαλλία. Η μικρή του αδερφή, Αντονίτα, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια αγώνα του Louisville, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο ίδιος έμαθε τα κακά μαντάτα, αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι, ή να βρεθεί κοντά της. Έπρεπε να περιμένει στη Γαλλία και να ενημερώνεται από εκεί για τις εξελίξεις. “Ήταν πολύ δύσκολο αυτό που βίωσα γιατί ήμουν στη Γαλλία και δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ήταν πολύ δύσκολο να είμαι μακριά και να μην ξέρω τι γίνεται”, τονίζει.

Πριν ολοκληρώσει βέβαια τη μίνι συνέντευξη που έδωσε, κλήθηκε να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό. Την ομάδα στην οποία κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, δίνοντας την ευκαιρία σε όλη την Ευρώπη να μάθει τι εστί Σλότερ. Ο Αμερικανός γκαρντ, που είναι πρώτος σκόρερ των “πρασίνων” στη φετινή Euroleague, δήλωσε πως “ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια που ξέρει καλά το παιχνίδι και τι χρειάζεται για να κερδίσεις. Μιλάμε μεταξύ μας, μετά τα παιχνίδια και προσπαθούμε μέσα από αυτό να βελτιωθούμε”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News