Σάκης Ρουβάς για Δημήτρη Λιγνάδη: «Τον αγάπησα και τον θαυμάζω, δεν μπορώ να τον πω βιαστή» (vid)
Ο Σάκης Ρουβάς μίλησε πρώτη φορά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει αλλά και τη συνεργασία που είχαν. «Όταν έσκασε αυτή η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα.
Πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα δίπλα του. Αυτό είναι το βίωμά μου. Με βοήθησε να ανακαλύψω καλλιτεχνικά», ανέφερε αρχικά ο Σάκης Ρουβάς, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».
Ο Σάκης Ρουβάς, στη συνέχεια, πρόσθεσε πως αισθάνθηκε όταν άρχισαν να έρχονται στο φως οι καταγγελίες για τον Δημήτρη Λιγνάδη: «Όταν έσκασε η βόμβα, τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στενοχώρια για τον άνθρωπο, τον οποίο καταλάβαινα πως βρίσκεται σε μια κόλαση. Το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω για να είμαι ξεκάθαρος. Ό,τι άλλο έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Περιμένω να αποδειχτεί αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή.
Μέσα μου κρατώ αυτό που έζησα από τον Δημήτρη. Είναι μια τραγωδία για τα θύματα, αν έχει γίνει αυτό. Είναι και μια τραγωδία για τους ανθρώπους που πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε, νομίζω ότι κι αυτό είναι μια παθολογία και χρήζει μιας θεραπείας… Πρέπει να δούμε από που προέρχεται αυτό και να ψάξουμε σαν κοινωνία. Τον αγαπώ, τον αγάπησα αλλά και συμπάσχω. Δεν μπορώ όμως να τον κρίνω και να πω τον βιαστή».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Googlereader.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πού «χτυπάει» ο Παναθηναϊκός: Οι επόμενες κινήσεις μετά τους Φαλ και Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Γνωρίζει για... Φαν Ντρόγκελεν ο Ντε Φράι
- «Θα πάρει τρία χαφ ο Παναθηναϊκός, πιθανή μία αποχώρηση»
- «Mεταγραφικό ντέρμπι Παναθηναϊκού και ΑΕΚ για χαφ αξίας 14 εκατ. ευρώ»
- «Ο Όσμαν παραμένει οριστικά στον Παναθηναϊκό - Η γνώμη του Ομπράντοβιτς»