Survivor: Προσθήκη με «άρωμα» Παναθηναϊκού στους Διάσημους (vid)
Μια από της επόμενες προσθήκες για την ομάδα των Διασήμων θα είναι ο 48χρονος Τάκης Καραγκούνιας, που έχει υπηρετήσει ως βατραχάνθρωπος στο πολεμικό ναυτικό.
Μετά την αποστρατεία του ξεκίνησε να εργάζεται ως μισθοφόρος σε εμπορικά πλοία σε διάφορα μέρη του κόσμου.
Σύμφωνα με το Love it, ο νέος παίκτης των μαχητών έχει ήδη ζήσει εμπειρίες “Survivor” όταν αυτός και η ομάδα του έμειναν στην Ερυθρά Θάλασσα για 25 ημέρες με μια χούφτα ρύζι, όταν έτρωγε κονσέρβες σκύλου στην Υεμένη, ενώ έχει μείνει και 3 μέρες νηστικός στη Σομαλία πίνοντας μόνο νερό.
Ο 48χρονος έχει ασχοληθεί και με την πυγμαχία όπου στέφθηκε 7 φορές πρωταθλητής και υπήρξε μέλος της εθνικής ομάδας. Παλαιότερα, είχε φωτογραφηθεί με μπλούζα του Παναθηναϊκού δείχνοντας τα συναισθήματά του για το σύλλογο (παρά τη θητεία του στον Ολυμπιακό). Στο ριάλιτι μπαίνει υπό τις ευλογίες του ετέρου μισθοφόρου, Κώστα Αναγνωστόπουλου.
Το πλούσιο βιογραφικό του συμπληρώνει και η πορεία του στην διαιτησία.
news247.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τραυματισμός για Γκραντ στον Παναθηναϊκό: Ανησυχία για το διάστημα απουσίας
- «Αυτός αποφασίζει για ΟΑΚΑ-Ολυμπιακό - Ο ρόλος Αλαφούζου και Γιαννακόπουλου»
- Ραπτόπουλος: «Τρομακτικό να περνάς έξω από τη Λεωφόρο και να μην βλέπεις το γήπεδο του Παναθηναϊκού»
- Παναθηναϊκός: Το ταλέντο που βάζει... πλώρη για την πρώτη ομάδα!
- Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Ο ελεύθερος φορ που μπαίνει δυνατά στο κάδρο