Ιωάννα Τούνη: Ντύθηκε κουνελάκι και έβαλε «φωτιά» στη Θεσσαλονίκη (pics)

Ιωάννα Τούνη: Ντύθηκε κουνελάκι και έβαλε «φωτιά» στη Θεσσαλονίκη (pics)

Πίσω στη Θεσσαλονίκη γύρισε η Ιωάννα Τούνη μέσα στην εβδομάδα και προφανώς ο λόγος ήταν και επαγγελματικός αφού εκεί είναι η βάση της Bubblegun, της εταιρείας ένδυσης που έχει μαζί με την κολλητή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη.

Την Παρασκευή (11/2) οι δυο τους έκανα φωτογράφιση για τις ανάγκες καμπάνιας της εταιρείας ένδυσης και η Ιωάννα Τούνη έδωσε μια πρώτη γεύση στους followers της μέσα από stories που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram όπου τις βλέπουμε να θυμίζουν κουνελάκια του Playboy.

 

Μάλιστα, επέλεξαν να φωτογραφηθούν στο νέο Selfie Museum, που άνοιξε στη συμπρωτεύουσα πριν από λίγες ημέρες.

Ιωάννα Τούνη (Πηγή: Instagram)
Ιωάννα Τούνη (Πηγή: Instagram)
Ιωάννα Τούνη (Πηγή: Instagram)

«Ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι», έγραψε η Ιωάννα Τούνη χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από το τι ετοιμάζουν.

reader.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr