Δολοφονία 19χρονου: «Αφήστε με να πάω μαζί του» φώναζε ο πατέρας του Αλκη στην κηδεία
Ο 19χρονος Αλκης Καμπανός που έπεσε νεκρός από τα άγρια χτυπήματα με δρεπάνι από οπαδούς αντίπαλης ομάδας κηδεύτηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Βέροιας.
Θλίψη, σπαραγμός και ένα τεράστιο γιατί αυτό το παιδί που δεν είχε σχέση με τους οπαδούς κυριάρχησε στην κηδεία του 19χρονου.
Στο τελευταίο αντίο στον Αλκη βρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και φίλοι του Άρη. «Καλή αντάμωση να έχουμε αγόρι μου, καλή αντάμωση», έλεγαν συγγενείς του με τον πατέρα του Αλκη να κλαίει και να φωνάζει: «Αφήστε με! Αφήστε με να πάω μαζί του».
«Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας σωστά, τους λέμε να προσέχουν και έρχεται ένας αλήτης και μας τα παίρνει; Είναι δυνατόν;» λένε μεταξύ άλλων αγανακτισμένοι και με πόνο.
Δίπλα στην οικογένεια του 19χρονου Αλκη, που δεν μπορεί να ξεπεράσει τη δολοφονία του παιδιού, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή τόσο οι φίλοι του όσο και φίλαθλοι από όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης.
Η αποτρόπαια επίθεση που δέχθηκαν οι τρεις φίλοι προκάλεσε την αγανάκτηση της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης αλλά των χρηστών των social media, απέναντι στις όλο και αυξανόμενες οπαδικές δολοφονικές επιθέσεις.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ήταν να μην γυρίσει το μάτι...» (pic)
- Παναθηναϊκός: Τέλος τα σενάρια με Καλάμπρια - Η κίνηση... παραμονής
- Κοτζιάς: «Για αυτούς τους τρεις γκαρντ ξέρω για Παναθηναϊκό»
- «Ρώτησε για Μπόλντουιν ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Σέρβικο δημοσίευμα: «Αυτούς τους δύο γκαρντ παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός»