Μυριέλλα: «Ξαναείδα στον ύπνο μου τον Τζον - Ο Γιώργος έκανε βλακείες» (vid)
Από τον John, στον Γιώργο Κατσαούνη και από εκεί ξανά πίσω στον John, η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία είδε για ακόμα μια φορά τον αγαπημένο της φίλο (;) στον ύπνο της, πριν από τον αγώνα επικοινωνίας στο Survivor.
Αφού δημιουργήθηκαν ολόκληροι τσακωμοί, κόντρες, συναισθήματα, δόθηκαν φιλιά, ζητήθηκαν συγγνώμες, στάλθηκαν γράμματα, η Μυριέλλα αποφάσισε να τελειώσει το φλερτ της με τον «Τσακατσούκα» και επέστρεψε στις παλιές καλές εκπομπές που μιλούσε για τον John και την ιδιαίτερη σχέση που έχουν, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν είναι φίλοι ή όχι.
Η «Διάσημη» παίκτρια δήλωσε πανέτοιμη να νικήσει στο αγώνισμα επικοινωνίας για να ακούσει ηχητικό μήνυμα και το Twitter αγανάκτησε!
Μάλιστα, ένα από τα κορυφαία σχόλια, ήταν εκείνο που παρομοίαζε τον Τζον με την Ανθούλα από τον «Σασμό»!
znews.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Μπαλντίνι ίσως προτείνει Τιάγκο Μότα για προπονητή στον Παναθηναϊκό» - Τι ισχύει με Φερέιρα, Ρεμπρόφ
- Παναθηναϊκός: Πώς ήταν ο Μπενίτεθ στο Κορωπί μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό
- Πώς αλλάζει το καλοκαίρι του Παναθηναϊκού με την τέταρτη θέση
- Παναθηναϊκός: Τόσο κόσμο είχε το ΟΑΚΑ με τη Μονακό, η επίσημη καταμέτρηση
- Παναθηναϊκός: Κινητοποίηση για Βαλένθια - Πόσο κόσμο περιμένουν