"Σίφο" και Πράνιτς με τα κροατικά χρώματα
Ανοιχτή ήταν η προπόνηση της εθνικής ομάδας της Κροατίας, το απόγευμα της Δευτέρας, με τους Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς να συμμετέχουν σε αυτή και να μοιράζουν αυτόγραφα στο φινάλε του προγράμματος.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι δύο άσοι του Παναθηναϊκού κλήθηκαν στην εθνική ομάδα της πατρίδας τους ενόψει της αναμέτρησης με τη Νορβηγία το προσεχές Σάββατο (28/3) και έδειξαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι στην πρώτη τους συγκέντρωση και την ανοιχτή προπόνηση με τους συμπατριώτες τους.
Ο κόσμος χειροκρότησε το σύνολο του Νίκο Κόβατς, ενώ μάλιστα, ο Ντάνιελ Πράνιτς μοίρασε αυτόγραφα σε μικρούς του φίλους μετά το τέλος της προπόνησης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Γιαννακόπουλος θα ρίξει άλλη "βόμβα" πριν από τις μεταγραφές»
- Πλησίασε σε εντυπωσιακό «deal» ο Αλαφούζος - Γιατί χάλασε
- Επίσημο: «Ηχηρό»... κόψιμο - Η 12άδα του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα και το κανάλι
- Γκούμας: «Ο Λαφόν δεν είναι καλύτερος, βασικός ο Κότσαρης - Να δουλέψει στα τελειώματα ο Πελίστρι»
