Στις φυλακές ανηλίκων Κορίνθου με το "One Team" ο Διαμαντάκος
Ο Παναθηναϊκός διά του Γιώργου Διαμαντάκου επισκέφθηκε το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Ευρωλίγκας «One Team».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο 20χρονος σέντερ έζησε από κοντά μία ξεχωριστή εμπειρία κι ο Παναθηναϊκός ανανέωσε το ραντεβού με τους τρόφιμους ηλικίας 15-18 ετών για την επόμενη εβδομάδα.
Αναλυτικά:
H KAE Παναθηναϊκός συμμετέχει και φέτος στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Euroleague «One Team» με έναν ξεχωριστό τρόπο, καθώς επελέγη το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου για την εφαρμογή του.
Ο Γιώργος Διαμαντάκος ήταν ο πρώτος «πρεσβευτής» του προγράμματος, καθώς βρέθηκε στην Κόρινθο, έπαιξε μπάσκετ με τους τροφίμους (ηλικίας 15-18 ετών) του Καταστήματος και κυρίως πέρασε τα μηνύματα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Οι νεαροί συμμετείχαν με προθυμία στο πρόγραμμα κι ανανέωσαν το ραντεβού με την ομάδα για την επόμενη εβδομάδα.
«Είναι πολύ σημαντικό αυτό το πρόγραμμα και θεωρώ ότι η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε εύστοχη επιλογή» είπε ο Γιώργος Διαμαντάκος. «Ευχή μου είναι να μάθω σε λίγα χρόνια ότι τα παιδιά αυτά έγιναν ενεργοί πολίτες στην κοινωνία και θα χαρώ ιδιαιτέρως να τα δω και στο γήπεδο. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας και να περνάμε μηνύματα συνεργασίας, ομαδικότητας και ισότητας. Για μένα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και χαίρομαι που συμμετείχα σ’ ένα τόσο σημαντικό πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης που αποκαλύπτει τη σπουδαιότητα της βοήθειας στο συνάνθρωπο».
Οι νεαροί τρόφιμοι του Καταστήματος είχαν την πρώτη τους γνωριμία με το πρόγραμμα στο οποίο ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει με 7 παίκτες στις 8 εβδομάδες που θα διαρκέσει.
Μέσα από το δικό της πρόγραμμα «Basketball is everywhere», η ΚΑΕ Παναθηναϊκός επιβραβεύει την κοινωνική ευαισθησία, την αξία της συνεργασίας και περνά πολύπλευρα κοινωνικά μηνύματα.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει δήλωση πρωταθλητισμού» - Το στοιχείο που εντυπωσίασε
- Κατσαρός: «Για μένα υπάρχει ένας αθόρυβος πρωταγωνιστής - Βιαζόμαστε να κρίνουμε»
- Βαϊμάκης: «Από τα “ο Καμαρά είναι άχρηστος”, “ο Πένια κοντός”, φτάνουμε στο σήμερα»
- «Τελείωσε» τις αστειότητες η Λαμπαδαρίου: Η κρίσιμη φάση πριν το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ
- Νίστρουπ στη συν. Τύπου: «Έξυπνη η απόφαση για Καμαρά» - Τι είπε για φάουλ σε Κάνγκουα και... πέναλτι