Η Θύρα 13 "στριμώχνει" πολιτεία και διοίκηση

Η Θύρα 13 "στριμώχνει" πολιτεία και διοίκηση

“Το φετινό Πρωτάθλημα θα είναι το τελευταίο που γίνεται υπό τις υπάρχουσες συνθήκες…”, αυτή η ατάκα ακούγεται έντονα τις τελευταίες ημέρες στις τάξεις των οπαδών του Παναθηναϊκού και ειδικά από το πιο οργανωμένο κομμάτι των οπαδών του “τριφυλλιού”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται κατά καιρούς, η ιστορία έχει αποδείξει και ισχύει 100%, ότι οι οργανωμένοι είναι μακράν οι πιο ενημερωμένοι φίλαθλοι για τα όσα συμβαίνουν στην αγαπημένη τους ομάδα, αφού ασχολούνται σε καθημερινή βάση με τον Παναθηναϊκό και έχουν μεγάλη πληροφόρηση.

Και για να μην παρεξηγηθούμε αυτό δεν τους κάνει πιο Παναθηναϊκούς, από τους υπόλοιπους (όλα τα έχει ο Παναθηναϊκός οι… μεζούρες παναθηναϊκοφροσύνης του έλειπαν), αλλά σίγουρα τους κάνει περισσότερο γνώστες για τα όσα συμβαίνουν.

Έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Θύρα 13 είναι αποφασισμένη να προβεί σε μία σειρά από κινήσεις, μετά από το πετυχημένο συλλαλητήριο, έτσι ώστε να αλλάξει μια σειρά από καταστάσεις που έχουν κάνει τον Παναθηναϊκό κομπάρσο του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Οι οργανωμένοι θα ασκήσουν πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις, έτσι ώστε να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, αφού θεωρούν ότι δεν έχει κανένα νόημα ο Παναθηναϊκός να συμμετάσχει σ’ ένα Πρωτάθλημα, που είναι εξ’ αρχής προεδιεγεγραμμένο ότι θα το πάρει ο Ολυμπιακός.

Σε ότι αφορά τη διοίκηση, εδώ και αρκετές ημέρες οι οργανωμένοι έχουν ζητήσει από τη διοίκηση Αλαφούζου και φαίνεται να έχουν πάρει δέσμευση, για αλλαγή ρότας στον σχεδιασμό της ομάδας. Στη μεταγραφική της ενίσχυση.

Οι φίλοι του “τριφυλλιού” περιμένουν μεταγραφές, που θα ενισχύσουν την ομάδα, κόντρα στην περσινή λογική της απόλυτης λιτότητας, με αποτέλεσμα να έρθουν, πλην του Στιλ, παίκτες που προσέφεραν ελάχιστα εώς τίποτα (Μπούρμπος, Μπούι, Μπερίσα)! Άλλωστε με τη φετινή σεζόν ολοκληρώνεται ο τριετής κύκλος που είχε οριοθετήσει η διοίκηση Αλαφούζου για την εξυγίανση της ομάδας.

Συγχρόνως (και σε μεγαλύτερο βαθμό) η πίεση των οπαδών του Παναθηναϊκού θα στραφεί και προς την πολιτεία -ενδεχομένως και με ένα δεύτερο συλλαλητήριο – έτσι ώστε να παρθούν αποφάσεις για ένα “καθαρότερο” Πρωτάθλημα, κάτι φυσικά που θα πιέσει να γίνει και η διοίκηση.

Σύμφωνα με όσα έχουν φτάσει στα αυτιά της διοίκησης, οι οργανωμένοι θα προχωρήσουν σε μαζικές αντιδράσεις και κινητοποιήσεις σε περίπτωση που το φετινό καλοκαίρι βρει το σύστημα του ελληνικού ποδοσφαίρου στην ίδια κατάσταση με τη τρέχουσα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πηγή: Sportit

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News