Στο χειρουργείο ο Μπαϊράμι
Ο Εμίρ Μπαϊράμι υποβλήθηκε σε επιτυχημένη εγχείρηση και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε έναν περίπου χρόνο. Ο Σουηδός που έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, επέστρεψε στην πατρίδα του για χάρη της Έλφσμποργκ, στην οποία αγωνιζόταν από το 2006 μέχρι το 2010.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η σουηδική ομάδα συμφώνησε μαζί του για συμβόλαιο, γνωρίζοντας το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ότι θα χρειαζόταν επέμβαση και μακροχρόνια απουσία για να μπορεί να υπολογίζει και πάλι σ’ αυτόν.
Η εγχείρηση έγινε στο Γκέτεμποργκ και η γιατρός της Έλφσμποργκ, Ματίλντα Λούντμπλαντ, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε ένα μακροχρόνιο σχέδιο για τον Εμίρ. Το σκεπτικό είναι ότι θα είναι πλήρης στις δυνάμεις του ως ποδοσφαιριστής σε έναν χρόνο».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
