Θέλει να βγάλει CD με Βαγγέλη Μαρινάκη η Νατάσα Θεοδωρίδου! (vid)
Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναφέρθηκε στην συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τόνισε πως θα της ήταν ευχάριστο να κάνει ολόκληρο δίσκο με στίχους του.
Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι!» για τις συναυλίες στο Παλλάς, τη γνωριμία της με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά και για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τα τραγούδια που της έχει δώσει.
«Η “Έξαψη” πως γεννήθηκε;» την ρώτησε ο δημοσιογράφος.
«Εγώ, εγώ τα έκανα όλα πάλι. Όταν είχα κάνει το χριστουγεννιάτικο σόου στο MEGA, μιλούσαμε με τον κ. Μαρινάκη και είχα δει τη σειρά Έξαψη και του είπα: “Θέλει ρε παιδί μου μια διαφορετική μουσική”. Αλλά δεν φανταζόμουν τίποτα την ώρα που το έλεγα… Να γράψετε, να κάνετε… και μου λέει: “Ωραία, πες ένα τραγούδι”. Και του λέω: “Ωραία, γράψε στίχους”. Γιατί ήξερα ότι γράφει, δεν το φαντάστηκα. Κι έτσι έγινε. Μετά γεννήθηκε κι άλλο ένα, το “Υπάρχω για σένα”», είπε για τη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
«Υπάρχει σκέψη για cd;», ρώτησε ο δημοσιογράφος και η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε: «Να το προτείνετε, δικό σας κανάλι είναι. Να κάνουμε έναν ολόκληρο δίσκο; Μακάρι! Μουσική Πέτρος Ιακωβίδης, στίχοι Βαγγέλης Μαρινάκης και τραγούδι Νατάσα Θεοδωρίδου. Τέλειο!».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Υποψήφιοι προπονητές για αντί-Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Στην έξοδο και ο Κορόνα, τι θα γίνει με Κοτσόλη
- Παναθηναϊκός: Οι αρμοδιότητες του Στέφανου Γιουρέλη, τι αναλαμβάνει
- Τρίτος τελικός, νίκη τίτλου - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός, το κάναλι (23/4)
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το μπάτζετ για τον επόμενο προπονητή