Τρίτη δόση εμβολίου: Στους 3 μήνες για όλους τους ενήλικες
Στους 3 μήνες η τρίτη δόση του εμβολίου ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους επβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του ethnos.gr
Όπως ανέφερε κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας, «η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επανεξέτασε τα δεδομένα με τη μετάλλαξη Όμικρον και αποφάσισε τη χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης σε όλους τους πολίτες από 18 και άνω τρεις μήνες μετά».
Όπως είχε γράψει νωρίτερα το ethnos.gr οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι η εισήγηση ήταν για να αφορά χορηγείται η τρίτη δόση στο τρίμηνο.
Αναλυτικότερα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε σε διάρκεια ενημέρωσης ότι “η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επανεξέτασε τα δεδομένα με τη μετάλλαξη Όμικρον και αποφάσισε τη χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης σε όλους τους πολίτες από 18 και άνω τρεις μήνες μετά”.
Αναλυτικότερα η Επιτροπή γνωμοδότησε ότι με την εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον και στην Ελλάδα επανεξέτασε τις συστάσεις για την τρίτη δόση. Η αναμνηστική δόση θα γίνεται τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους με δύο δόσεις.
Σε περίπτωση νόσησης, η τρίτη δόση θα γίνεται τρεις μήνες μετά τη διάγνωση.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΤο διάστημα των δύο μηνών για όσους έχουν κάνει το J&J παραμένει.
Πηγή: ethnos.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει οικονομικά τον Μπογκντάνοβιτς - «Χαρτί» ο Ομπράντοβιτς» (vid)
- «Τα προηγούμενα χρόνια έβλεπες έναν παραλογισμό - Αυτό άλλαξε στον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ετοιμάζει προσφορά για τον Ρίκι Ρούμπιο ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Θέλουν με... τρέλα Παναθηναϊκό οι Φαν Ντρόγκελεν και Κρίστιανσεν - Τι ισχύει για Γένσεν
- Βόμβα: Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ο Τζίγκερ - Η ομάδα που αναλαμβάνει και ο προπονητής