Μπας και ξυπνάει;

Μπας και ξυπνάει;

Μπας και ξυπνάει;


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Αφήνοντας -ξανά- εκτός αποστολής τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο, αλλά και τον Χρήστο Μπούρμπο, ο Γιάννης Αναστασίου δείχνει πως αλλάζει και αρχίζει να διορθώνει τα λάθη του.

Δεν κατηγορήθηκε ποτέ για τον τρόπο με τον οποίον παίζει η ομάδα. Ο Γιάννης Αναστασίου παρουσιάζει εδώ και τρία χρόνια ένα ελκυστικό σύνολο το οποίο παρουσιάζει ωραίο ποδόσφαιρο, με γρήγορες εναλλαγές, καλή κυκλοφορία, υψηλό πρέσινγκ και φοβερή φυσική κατάσταση. Το μόνο αρνητικό είναι τα αμυντικά προβλήματα που εμφανίζονται επί τρεις σεζόν,στην αρχή της κάθε μίας,καθώς επίσης και η καθυστέρηση στο να “δέσει” η ομάδα.

Σε γενικές γραμμές το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα όταν “δένει” είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο και κάτι που κανείς δεν θέλει να αλλάξει.

Αυτό για το οποίο,ακόμη, «κατηγορείται» ο τεχνικός των «πράσινων» είναι τα «κολλήματά» του. Οι «εμμονές» του αν θέλετε. Και πιο συγκεκριμένα; Ο Αναστασίου τα «ακούει» εδώ και δύο χρόνια για την χρησιμοποίηση παικτών όπως ο Τριανταφυλλόπουλος, ο Μπούρμπος και παλιότερα ο Μπούι κι ο Μπαϊράμι.

Πλέον όμως κάτι έχει αλλάξει.

Ο Τριανταφυλλόπουλος υπέπεσε σε παράπτωμα και βρίσκεται εκτός αποστολής για τρίτο σερί επίσημο παιχνίδι. Ο Μπούρμπος πραγματοποίησε μια τραγική εμφάνιση απέναντι στην Καμπάλα κι ως «τιμωρία» βρίσκεται εκτός για το ματς με την Καλλονή.

Ο Γιάννης Αναστασίου δείχνει να ξεπερνάει τις «εμμονές» του, να νικάει τον «κακό» του εαυτό και φυσικά να βελτιώνεται ως προπονητής! Aς μην ξεχνάμε πόσοι βαθμοί και πόσα ματς χάθηκαν μόνο από τον Τριανταφυλλόπουλο τα τελευταία δύο χρόνια.

Φυσικά ο Γιάννης Αναστασίου θα κρίνεται ματς με ματς όσον αφορά την παραμονή του στον πράσινο πάγκο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News