Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Puskas Cup

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Puskas Cup

Στη Βουδαπέστη έγινε η κλήρωση για το Puskas Cup του 2015 και ο Παναθηναϊκός θα τεθεί αντιμέτωπος στον ίδιο όμιλο με τη Χόνβεντ και την ακαδημία του Χάτζι, ενώ στον άλλο όμιλο θα αγωνιστούν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Φέγενορντ και ακαδημία Πούσκας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε ετήσια βάση, ο Παναθηναϊκός προσκαλείται στο τουρνουά Puskas Cup, το οποίο διοργανώνεται από την ακαδημία του Φέρεντς Πούσκας με σκοπό να τιμηθεί η μνήμη του “καλπάζοντος συνταγματάρχη” από τις ομάδες τις οποίες αγάπησε και υπηρέτησε!

Την Πέμπτη (26/3) στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τη διοργάνωση του 2015, η οποία θα διεξαχθεί από τις 2 έως τις 6 Απριλίου, αρχικά με δύο ομίλους και στη συνέχεια με τα ματς της τελικής φάσης.

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε με τη Χόνβεντ και με την ακαδημία του Γκεόργκι Χάτζι, ενώ στον άλλο όμιλο βρίσκονται οι Ρεάλ Μαδρίτης, Φέγενορντ και Ακαδημία Πούσκας. Γίνεται εύκολα κατανοητό ότι πρόκειται για δυνατά παιχνίδια που επιτρέπουν τη συγκομιδή εμπειριών, ανεξαρτήτως από το πρεστίζ της συμμετοχής.

Την εκδήλωση προλόγισε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας και ιδρυτής της ακαδημίας Πούσκας, Βίκτωρ Όρμπαν, ενώ τη διαδικασία έκανε ο παλαίμαχος Ολλανδός επιθετικός, Ρόι Μακάι.

Το τουρνουά διεξάγεται για τις ηλικίες Κ17 των συμμετεχουσών ομάδων και προσελκύει πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον, λόγω και της εμβέλειας που εξακολουθεί να έχει το όνομα του Φέρεντς Πούσκας στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News