Χάσμα με FIFA-UEFA!

Χάσμα με FIFA-UEFA!

Διάσταση απόψεων προέκυψε από τη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή με τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναμενόμενο ήταν να προκύψει χάσμα μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού και των εκπροσώπων των FIFA/UEFA με αφορμή το νέο νομοσχέδιο.

Οι υπερκείμενες ποδοσφαιρικές αρχές φέρονται να διαφώνησαν σε αρκετές διατάξεις του αθλητικού νόμου που παρεμβαίνει στο αυτοδιοίκητο και η ιστορία μοιάζει λίγο πολύ με τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με το Eurogroup! Στο προσεχές διάστημα θα κατατεθούν και εγγράφως οι διαφωνίες και αναζητείται λύση.

«Υπήρξαν αρκετές ερωτήσεις για το νομοσχέδιο, ήταν διεξοδικές οι απαντήσεις που δόθηκαν. Η συζήτηση τώρα συνεχίζεται για τα τεχνικά θέματα που έχουν προκύψει. Ήδη εκφράσαμε την πρόθεσή μας να μας βοηθήσουν στα ζητήματα που είναι ανοιχτά στον ελληνικό αθλητισμό. Ήταν μια πραγματικά εποικοδομητική συζήτηση και πιστεύω πως θα έχουμε φτάσει σε συμφωνία ως τις 30 Απριλίου», ανέφερε ο κ. Κοντονής.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης είπε: «Θα επανέλθουμε στο επόμενο δεκαήμερο με ερωτήματα και θέσεις. Υπάρχουν άλλες 40 μέρες για να δούμε τι θα γίνει, προστατεύοντας πάντα το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου. Το κλίμα ήταν καλό και από τις τέσσερις πλευρές. Κάναμε σχόλια και θα στείλουμε τις τοποθετήσεις μας. Θέλω να είμαι αισιόδοξος».

Έως και τις 30 Απριλίου καλούνται οι εμπλεκόμενες πλευρές να γεφυρώσουν τις αποστάσεις του ώστε να μην συμβεί το μοιραίο. Αυτό θα είναι το περίφημο grexit των ομάδων μας από τις διεθνείς διοργανώσεις.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News