Ανοιχτό "παράθυρο" Βεζένκοφ σε Παναθηναϊκό!

Ανοιχτό "παράθυρο" Βεζένκοφ σε Παναθηναϊκό!

Με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Κύπρου ο 20χρονος άσος του Άρη τόνισε πως θα σκεφτεί σοβαρά μία πρόταση από τους πρωταθλητές και αποκάλυψε γιατί απέρριψε την περσινή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρέμεινε στον Άρη και πραγματοποιεί μία καταπληκτική σεζόν, αναγκάζοντας τους εκπροσώπους συλλόγων να έρχονται στην Ελλάδα για να τον παρακολουθήσουν και να κρατήσουν… σημειώσεις. Ο 20χρονος άσος μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ Κύπρου για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και άφησε ορθάνοιχτο το παράθυρο για μετακίνησή του στους πρωταθλητές Ελλάδας το ερχόμενο καλοκαίρι, εξηγώντας παράλληλα γιατί αρνήθηκε την περσινή πρόταση.

«Είχα μια κρούση και ήταν πολύ τιμητικό για μένα αφού ο Παναθηναϊκός είναι αν όχι το μεγαλύτερο, ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Ένιωσα ότι δεν ήμουν έτοιμος. Ήταν πολύ δύσκολο να πω όχι στον Παναθηναϊκό. Αν ξαναέρθει πρόταση, θα τη συζητήσω. Να τελειώσει η χρονιά και θα δούμε», είπε ο Βεζένκοφ, ο οποίος σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο NBA ανέφερε. «Το όνειρο κάθε αθλητή είναι το ΝΒΑ. Απλά είναι νωρίς ακόμα και πρέπει να δυναμώσω. Είναι ένας στόχος μακροπρόθεσμος. Σκαλοπάτι-σκαλοπάτι να δω που μπορώ να φτάσω».

Ο Βεζένκοφ αναφέρθηκε και στον Άρη, αλλά και στις προσωπικές του φιλοδοξίες. «Η ομάδα με έχει βοηθήσει πολύ, μου έχει προσφέρει όλες τις παροχές για να δουλεύω πολύ καλά. Από μικρός πήγα στις υποδομές του Άρη και μου δόθηκε η ευκαιρία για να παίξω την κατάλληλη στιγμή. Με σκληρή δουλειά κέρδισα τη θέση βασικού στην ομάδα. Ο Άρης πληρώνει τη φετινή ομάδα και τα χρέη που έχει και αυτό δυσκολεύει πολύ γενικά την ομάδα. Με τους παίκτες έχουμε δέσει και είμαστε στην 4η θέση, ένα βαθμό κάτω από τον ΠΑΟΚ και ένα πάνω από την ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και ο Άρης προσπαθεί για το καλύτερο. Θέλω να τελειώσει η χρονιά με τον Άρη και να δουλέψω σκληρά το κορμί μου για το μέλλον. Θα δούμε τις προτάσεις που θα έρθουν, θα μιλήσουμε με τον πατέρα μου και την οικογένεια μου και θα δούμε. Έχω φιλοδοξίες και όνειρα όμως μόνο με σκληρή δουλειά μπορώ να τα υλοποιήσω».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News