"To εισιτήριο για τα πλέι οφ"

"To εισιτήριο για τα πλέι οφ"

Για τη σημασία της αυριανής αναμέτρησης με την Άλμπα αναφέρθηκαν στην επίσημη σελίδα της Ευρωλίγκα Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μια νίκη μακριά από την πρόκριση του στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, και αυτό θέλει να το πετύχει το βράδυ της Πέμπτης με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μιλώντας στην επίσημη σελίδα της διοργανώτριας, ανέφερε πως το «τριφύλλι» πρέπει να παίξει με δύναμη και αυτοπεποίθηση κόντρα σε μια ομάδα γεμάτη ενέργεια, εξαιρετική στο τρανζίσιον και με έφεση στο επιθετικό ριμπάουντ: «Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο μας δίνει την πρόκριση στα πλέι οφ. Παίζουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε τη βοήθεια των οπαδών μας. Πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση και δύναμη. Οι παίκτες της Άλμπα, παίζουν με ενέργεια, είναι εξαιρετικοί στο τρανζίσιον και στα επιθετικά ριμπάουντ. Παίζουν καλά μέσα και έξω από τη ρακέτα».

Από την πλευρά του ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είπε: «Αυτό το παιχνίδι είναι σημαντικό γιατί αν κερδίσουμε θα προκριθούμε στα πλέι οφ. Είναι τελικός τόσο για μας όσο και για την Άλμπα. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση γιατί τον αγώνα αυτό θα τον δώσουμε στην έδρα μας και θα έχουμε την στήριξη των οπαδών μας, όπως κάνουν σε κάθε αγώνα. Όμως αυτό το γεγονός δεν σημαίνει κάτι από μόνο του. Πρέπει να παίξουμε καλά, απέναντι σε μια σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα και πρέπει να έχουμε έξτρα κίνητρο απέναντι τους. Αυτό το παιχνίδι είναι το εισιτήριο για τα πλέι οφ».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News