Χαμηλή η πρόταση της Ντιναμό
Η πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν ικανοποίησε απόλυτα τον Σίλντενφελντ, ο οποίος θα συνεχίσει τις επαφές του με άλλες ομάδες, αλλά και τον Παναθηναϊκό.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η συνάντηση ανάμεσα στον Γκόρντον Σίλντενφελντ και στον Ζντράβκο Μάμιτς έγινε την προηγούμενη Κυριακή (29/3) στο Ζάγκρεμπ, λίγο πριν από την επιστροφή του πρώτου στην Αθήνα.
Ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενημέρωσε τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού ότι επιθυμεί να συνεργαστούν και του κατέθεσε συγκεκριμένη προσφορά, χωρίς να έχουν διαρρεύσει τα ακριβή ποσά και η χρονική διάρκεια.
Ακόμα, τον πληροφόρησε για τις ενστάσεις του αδερφού του και προπονητή, Ζόραν Μάμιτς, αλλά τον διαβεβαίωσε ότι θα ξεπεραστούν, εφόσον συμφωνήσουν οι δυο τους.
Από τους Κροάτες συναδέλφους διαρρέεται ότι τα χρήματα που προτάθηκαν στον Σίλντενφελντ από τη Ντιναμό, κυμαίνονται σε πιο χαμηλό ύψος απ’ όσα του προσφέρει ο Παναθηναϊκός.
Οπότε, οι δύο άνδρες θα έχουν νέα επαφή στο επόμενο ταξίδι του Σίλντενφελντ στην Κροατία τον Απρίλιο, ενώ παράλληλα ο 30χρονος στόπερ θα συζητήσει και με άλλες ομάδες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η πρώτη τοποθέτηση του Γιαννακόπουλου για τη διαιτησία στο Game 3
- Παναθηναϊκός: Το νέο όνομα για τα γκολπόστ και η στάση του Νίστρουπ
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Νοκ άουτ» ο Ρογκαβόπουλος στο φινάλε του ημιχρόνου
- Διαιτησία «μαγεία» και στο Game 3: Οι φάσεις της ντροπής με 13-4 βολές (1ο ημιχρ.)
- ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ: Το φάουλ στο τρίποντο του Σορτς που δεν δόθηκε (vid)
