Χαμηλή η πρόταση της Ντιναμό
Η πρόταση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν ικανοποίησε απόλυτα τον Σίλντενφελντ, ο οποίος θα συνεχίσει τις επαφές του με άλλες ομάδες, αλλά και τον Παναθηναϊκό.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η συνάντηση ανάμεσα στον Γκόρντον Σίλντενφελντ και στον Ζντράβκο Μάμιτς έγινε την προηγούμενη Κυριακή (29/3) στο Ζάγκρεμπ, λίγο πριν από την επιστροφή του πρώτου στην Αθήνα.
Ο πρόεδρος της Ντινάμο Ζάγκρεμπ ενημέρωσε τον κεντρικό αμυντικό του Παναθηναϊκού ότι επιθυμεί να συνεργαστούν και του κατέθεσε συγκεκριμένη προσφορά, χωρίς να έχουν διαρρεύσει τα ακριβή ποσά και η χρονική διάρκεια.
Ακόμα, τον πληροφόρησε για τις ενστάσεις του αδερφού του και προπονητή, Ζόραν Μάμιτς, αλλά τον διαβεβαίωσε ότι θα ξεπεραστούν, εφόσον συμφωνήσουν οι δυο τους.
Από τους Κροάτες συναδέλφους διαρρέεται ότι τα χρήματα που προτάθηκαν στον Σίλντενφελντ από τη Ντιναμό, κυμαίνονται σε πιο χαμηλό ύψος απ’ όσα του προσφέρει ο Παναθηναϊκός.
Οπότε, οι δύο άνδρες θα έχουν νέα επαφή στο επόμενο ταξίδι του Σίλντενφελντ στην Κροατία τον Απρίλιο, ενώ παράλληλα ο 30χρονος στόπερ θα συζητήσει και με άλλες ομάδες.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
