"Είμαστε έτοιμοι"
Πλήρως συγκεντρωμένος στον… τελικό με τους Γερμανούς είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Λετονό άσο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στην πλήρη ετοιμότητα του Παναθηναϊκού ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Άλμπα στάθηκε κυρίως στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξής Τύπου την Τετάρτη (1/4) ο Μπλουμς.
Αρχικά τόνισε: «Η Άλμπα παίζει δυνατή άμυνα και αγωνίζεται με την ίδια ένταση για 40 λεπτά είτε κερδίζει είτε χάνει. Εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό το ματς». Σχετικά με τους τραυματισμούς που… ταλαιπώρησαν τον Παναθηναϊκό, σημείωσε: «Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς, τώρα όμως όλοι είμαστε υγιείς. Ήρθε η στιγμή να χαρούμε σωστά το μπάσκετ όλοι μαζί, χωρίς προβλήματα και απουσίες».
Ερωτηθείς για το αν ο Παναθηναϊκός σκέφτεται ήδη την επόμενη φάση της Euroleague, απάντησε: «Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από το αυριανό ματς στο οποίο είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι και πρέπει να το κερδίσουμε».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Γι΄αυτό δεν αντέδρασα σε όσα είπε ο Γιαννακόπουλος» - Η αποκάλυψη για το meeting
- Απίστευτος! Ο Γκραντ πήγε στο νοσοκομείο, έβαλε ορό και γύρισε να παίξει με τη Ρεάλ
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση και η ατάκα σε Σλούκα μετά το Παναθηναϊκός-Ρεάλ
- Κι όμως... «κλάψα» Σκαριόλο και αιχμές για τη διαιτησία - Οι δηλώσεις μετά το ματς
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός – Ρεάλ 82-81
