Οι δηλώσεις του τελικού

Οι δηλώσεις του τελικού

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης μίλησε για τη σημασία που είχε για την ομάδα η κατάκτηση του Κυπέλλου.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, είπε αρχικά: «Θεωρούμε ότι είναι κάτι σημαντικό για εμάς αυτός ο τίτλος. Νομίζω σιγά –σιγά τα νέα παιδιά παίρνουν εμπειρίες και καταλαβαίνουν που βρίσκονται και πως είναι τα μεγάλα παιχνίδια. Θέλουμε υγεία για να συνεχίσουμε τις υπόλοιπες υποχρεώσεις που έχουμε».

Για τον Ερυθρό Αστέρα: «Δεν νομίζω ότι μας βοηθάει ψυχολογικά. Ήταν τελικός που θέλαμε τον τίτλο. Είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Αύριο ξεκινάμε για το σημαντικό παιχνίδι της Πέμπτης για να περάσουμε στα προημιτελικά της Euroleague».

Για το αν περίμενε τόσο εύκολο ματς: «Περιμέναμε δύσκολο παιχνίδι, αλλά σχεδιάσαμε σωστά το παιχνίδι και καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι σε μεγάλη διαφορά και να κερδίσουμε».

Οι δηλώσεις του τελικού

Γιάνκοβιτς: «Τα καλύτερα έπονται»

Αισιόδοξος για την συνέχεια της πορείας του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο άσος των «πράσινων» μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου

Εμφανώς ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών και την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Γιάνκοβιτς μετά τον τελικό. Ο άσος των «πράσινων» στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του τελικού ανέφερε αρχικά μιλώντας για τον κόσμο της ομάδας: «Είναι πάντα κοντά μας και το έδειξε και σήμερα». Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Απόλλωνας είναι ανταγωνιστική ομάδα με καλό προπονητή». Κλείνοντας, ανέφερε: «Τα καλύτερα έπονται».

Οι δηλώσεις του τελικού

Λούντζης: «Είμαστε χαρούμενοι για το Κύπελλο»

Σε… πελάγη ευτυχίας πλέει ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τον Απόλλωνα Πατρών

Μπορεί να μην κατάφερε να σκοράρει, αλλά ο ενθουσιασμός του δεν μετριάστηκε. Ο λόγος για τον Μιχάλη Λούντζη που πήρε χρόνο συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό στον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Απόλλων Πατρών στο ΟΑΚΑ. «Όταν παίρνεις ένα Κύπελλο είσαι χαρούμενος. Ειδικά για ένα παιδί που είναι ο πρώτος του τίτλος. Σημασία έχει η συμμετοχή. Είμαστε χαρούμενοι για το Κύπελλο» επεσήμανε αρχικά ο νεαρός άσος, μετά τη λήξη του αγώνα. Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πηγαίνουμε παιχνίδι ε παιχνίδι. Κοιτάμε το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και βλέπουμε…».

Οι δηλώσεις του τελικού

Μαυροκεφαλίδης: «MVP Παππάς και Γιάνκοβιτς»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αναδείχτηκε σε πολυτιμότερο παίκτη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Πατρών.

Ο διεθνής φόργουορντ στη συνέχεια μίλησε στη συνέντευξη Τύπου κι αναφέρθηκε στην ώθηση που πιστεύει ότι θα δώσει στην ομάδα αυτός ο τίτλος, αλλά και στους Παππά, Γιάνκοβιτς οι οποίοι είχαν… υπογράψει τις νίκες με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά καιτον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μαυροκεφαλίδης:

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και νίκη και τίτλος εννοείται. Η Πάτρα είναι μία πολύ καλή ομάδα που φέτος παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Αυτό που μετράει είναι ο τίτλος και συνεχίζουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας».

Για το αν λέει κάτι το βραβείο του MVP: «Πριν την Πάτρα παίξαμε με τον Ολυμπιακό και με τον ΠΑΟΚ δύσκολα και σημαντικά παιχνίδια. Οπότε θα πω ότι MVPείναι ο Παππάς και ο Γιάνκοβιτς».

Για την εύκολη νίκη στον τελικό και το γεγονός ότι προέρχονταν από την ήττα από την Άλμπα: «Δεν ήμασταν πολύ καλά ψυχολογικά και είμαστε σε δύσκολη θέση στην Ευρωλίγκα. Θεωρώ ότι αυτή η νίκη θα μας δώσει ώθηση και ψυχολογία για να πάμε καλύτερα προετοιμασμένοι. Πήραμε ένα τρόπαιο».

Οι δηλώσεις του τελικού

Μανωλόπουλος: «Μας άξιζε το Κύπελλο»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για την πορεία του Παναθηναϊκού προς την κατάκτηση του τίτλου και έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο της ομάδας.

Ο βοηθός του Ιβάνοβιτς, είπε: «Δεν θα πω εύκολα γιατί ο Απόλλων είναι πολύ σοβαρή ομάδα. Ήρθαν για να διεκδικήσουν ότι πιθανότητες είχαν. Θεωρώ πως ήμασταν πολύ σοβαροί, ιδιαίτερα στην άμυνα και δεν αφήσαμε περιθώρια.

Για να κατακτήσουμε αυτή την κούπα, δώσαμε δύο δύσκολα παιχνίδια με Ολυμπιακό, χωρίς τον κόσμο και με πάρα πολλές απώλειες. Ήταν πολύ σημαντικό ματς και το πήραμε, όπως και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ήταν δύο δύσκολα παιχνίδια και νομίζω πως μας άξιζε το Κύπελλο.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και τον κόσμο μας που μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι»

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News