"Ορίζουμε μόνοι μας την μοίρα μας"

"Ορίζουμε μόνοι μας την μοίρα μας"

Απόλυτη συγκέντρωση ζήτησε από τους παίκτες του ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα την Μ. Πέμπτη (09/04) και τόνισε ότι οι «πράσινοι» ορίζουν μόνοι τους την μοίρα τους και την πρόκρισή τους στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στην σερβική ιστοσελίδα Novosti και αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου αλλά και στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος: «Ίσως ο τελικός απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας να έμοιαζε εύκολος, αλλά το Κύπελλο Ελλάδος ήταν δύσκολο, επειδή στα ημιτελικά μπροστά σε άδειες εξέδρες νικήσαμε τον Ολυμπιακό και μετά στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ».

Για την 14η και τελευταία αγωνιστική του Τοπ-16 της Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα: «Έχουμε φέρει τους εαυτούς μας σε θέση να μπορούμε να ορίσουμε μόνοι μας την μοίρα μας. Δε θα είναι εύκολο, παρότι ο Ερυθρός Αστέρας δεν έχει πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση, αφού κάθε νίκη στην Ευρωλίγκα σημαίνει πολλά περισσότερα από 2 βαθμούς. Πολλά θα εξαρτηθούν απ’ την 3άδα των Γουίλιαμς, Μαριάνοβιτς & Τζένκινς, αλλά δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν. Επίσης το κοινό στο Βελιγράδι, είτε στην Pionir είτε στην Kombank Arena, πάντα δίνει ώθηση στην ομάδα, ακόμη και πέρα απ’ τα συνηθισμένα. Πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι σε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση».

Για το επίπεδο της Α1: «Η λίγκα διαθέτει πάρα πολύ υψηλότερη ποιότητα απ’ ό,τι διαδίδεται εκτός συνόρων Ελλάδος. Ο Παναθηναϊκός κι ο Ολυμπιακός έχουν κατακτήσει τα περισσότερα τρόπαια, αλλά κάθε χρονιά εμφανίζονται μερικές ομάδες με αξιοζήλευτη ποιότητα. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα ήταν στο Κύπελλο Ελλάδος».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News