"Αυτά τα τελευταία λεπτά…"
Καθαρό μυαλό και συγκέντρωση πρέπει να δείχνει -επιτέλους- στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα απ’ τον Ερυθρό Αστέρα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στην έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία ματς ενός ακόμα φετινού ματς εστίασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού απ’ τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος δεν αναφέρθηκε καθόλου στη «μάχη» των πλέι οφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
«Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι αλλά στην πορεία βελτιωθήκαμε. Νομίζω πως ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες και τις συνθήκες της αναμέτρησης. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε από εδώ και πέρα είναι η παρουσία μας στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Έχουμε χάσει πολλά ματς στα τελευταία λεπτά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε στη συνέχεια. Σε αυτά τα κλειστά παιχνίδια που κρίνονται στο τέλος πρέπει να δείχνουμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Σλούκας: Χυδαίο μήνυμα στη σύζυγό του μετά τον τραυματισμό του (pic)
- Κοτζιάς: «Έδωσε» σκορ για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός - Η πρόβλεψη
- Τραυματισμός Σλούκα: Τι κρατά ζωντανό το θετικό σενάριο στον Παναθηναϊκό
- Τσάρλι: «Έντονη συζήτηση Μπενίτεθ και Κοτσόλη - Τι ισχύει για Λουτσέσκου - Αλμέιδα» (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα ματς που χάνει σίγουρα ο Σλούκας, ποτέ ξεκαθαρίζει το ακριβές διάστημα
