"Αυτά τα τελευταία λεπτά…"
Καθαρό μυαλό και συγκέντρωση πρέπει να δείχνει -επιτέλους- στα τελευταία λεπτά των αναμετρήσεων ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα απ’ τον Ερυθρό Αστέρα.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στην έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία ματς ενός ακόμα φετινού ματς εστίασε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού απ’ τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος δεν αναφέρθηκε καθόλου στη «μάχη» των πλέι οφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
«Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι αλλά στην πορεία βελτιωθήκαμε. Νομίζω πως ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες και τις συνθήκες της αναμέτρησης. Αυτό που πρέπει να αλλάξουμε από εδώ και πέρα είναι η παρουσία μας στα τελευταία λεπτά των αγώνων. Έχουμε χάσει πολλά ματς στα τελευταία λεπτά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε στη συνέχεια. Σε αυτά τα κλειστά παιχνίδια που κρίνονται στο τέλος πρέπει να δείχνουμε καθαρό μυαλό και συγκέντρωση».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Ο Λεσόρ έρχεται κα@@@μένος» - Ατάκες για πολλούς παίκτες
- Γιαννακόπουλος: «Άιντε μη σου πάρω τον Πίτερς δανεικό και τον δώσω στο Μαρούσι»
- Στην προπόνηση της Εθνικής Τουρκίας Αταμάν και Όσμαν, τι ισχύει για το Παναθηναϊκός-Παρί
- Το αινιγματικό story του Γιαννακόπουλου και η φράση που σηκώνει… ανάγνωση
- Έρχεται... σεισμός στο μπάσκετ - Τι ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
