Tελειώνει του Σίλντενφελντ
Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται στην Ελλάδα ο μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ για να συναντηθεί με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και να συζητήσει την παραμονή του Κροάτη στόπερ στο «τριφύλλι».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Κνεζ θα μιλήσει με τον Τάκη Φύσσα (ο Λεωνίδας Βόκολος θα απουσιάζει στη Βραζιλία) προκειμένου να κλείσουν το ζήτημα, αφού πλέον το οικονομικό χάσμα που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών έχει μειωθεί αισθητά (περίπου 50.000 ευρώ ετησίως).
Η εκτίμηση που γίνεται στο Τριφύλλι είναι ότι εν τέλει ο παίκτης θα απαντήσει καταφατικά και θα παραμείνει στον σύλλογο την επόμενη τριετία.
Ωστόσο ακόμη κι αν αρνηθεί, θεωρούν ότι οι ίδιοι έπραξαν το καλύτερο δυνατό για τη συγκεκριμένη υπόθεση προσφέροντας και περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι αρχικά υπολόγιζαν.Κατά πάσα πιθανότητα πάντως το θέμα θα ολοκληρωθεί (θετικά ή αρνητικά) την ερχόμενη εβδομάδα καθώς καμία από τις δυο πλευρές δεν επιθυμεί να το τραβήξει περισσότερο χρονικά.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Χεσούς Καστίγιο - Το ποσό πώλησης»
- Σερβικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό και Μπόνγκα - Το ποσό της ρήτρας
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μέμφις Ντεπάι!
- Παναθηναϊκός: Πρόταση για Γκαγιάρδο και νέο σενάριο για τον πάγκο
- Γιαννακόπουλος: Οριστική απόφαση για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός