Ήττα για το μπέιζμπολ
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η ομάδα μπέιζμπολ του Παναθηναϊκού γνώρισε την ήττα με 18-14 από την Ευριάλη Γλυφάδας στον πρώτο φιλικό αγώνα στα πλαίσια της προετοιμασίας του Τριφυλλιού.
Οι Πράσινοι είχαν αρκετές απουσίες και έτσι βρήκαν ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες σε νέες θέσεις, να διαπιστώσουν οι υπεύθυνοι σε ποιες θέσεις πρέπει να ενισχυθεί η ομάδα με μεταγραφές τις επόμενες μέρες και να “ξεμουδιάσουν” απ´την καλοκαιρινή διακοπή.
Στα θετικά η επιθετική λειτουργία της ομάδας, αφού σκόραραν όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν. Για τον Παναθηναϊκό αγωνίστηκαν οι: Χατζηκυριάκος, Ρασούλ, Μαζαράκης, Αντωνιάδης, Χειλάκης, Σούλης, Τσουλούφας, Τυρλής, Κώνστας και Μανωλίτσης.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Πείτε ό,τι θέλετε - Θα βάλω το ευρωπαϊκό στο τραπεζάκι»
- Καρπετόπουλος: «Στα δύο ματς είτε θα υπάρξει ξανά έρωτας με τον Μπενίτεθ ή απίστευτη γκρίνια» (vid)
- Κατσαρός: «Αυτός ο παίκτης είναι "είδηση" για τον Παναθηναϊκό» (vid)
- Πανούτσος: «Αυτοί θα μπουν στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού»
- Αλλάζουν οι ισορροπίες: Χάνει τον ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό ο Κωνσταντέλιας