Στον ανακριτή ο Γιάχος
Ο διεθνής διαιτητής, Γιάχος πέρασε από το γραφείο του ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη για να απολογηθεί για την δικαστική υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
O Χιώτης διαιτητής έγινε ο 6ος διαιτητής που περνά από την Ευελπίδων μετά τους Ιωαννίδη, Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, Σπάθα και Δημητρόπουλου, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι (και βοηθοί και παρατηρητές) όπως κυκλοφορεί έντονα.
Ο Γιάχος έλαβε κι αυτός προθεσμία έως τα τέλη Απριλίου, ώστε να απολογηθεί είτε μέσω υπομνήματος είτε προφορικά.
Για σήμερα, πάντως, η ΕΠΟ θα έχει την τιμητική της στον ανακριτή. Εντός της ημέρας θα περάσουν αρκετά πρώην μέλη του ΔΣ της Ομοσπονδίας και της ΚΕΔ!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- Κοτζιάς: «Μετά την ήττα από τον Κολοσσό έγιναν πράγματα -ειδικά το βράδυ- που δεν έχουν βγει»
- Παναθηναϊκός: Τότε εκτίει ο Λεσόρ, διαθέσιμος για Ολυμπιακό
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe
