Για δωροδοκία στο Ολυμπιακός - Ατρόμητος
Απροσδόκητη εξέλιξη στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης»! Στον ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, βρέθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Ατρόμητου, Γιάννης Αγγελόπουλος, κατηγορούμενος για δωροδοκία – δωροληψία στο φετινό παιχνίδι Ολυμπιακός – Ατρόμητος (2-1).
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου του Περιστερίου εμφανίστηκε ενώπιον του ειδικού ανακριτή διαφθοράς που ερευνά την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο.
Όπως μας ενημέρωσε ο δικηγόρος του Γιάννη Αγγελόπουλου, ο κύριος Βαγγέλης Μπαταγιάννης ο πελάτης του κατηγορείται για δωροδοκία – δωροληψία για το φετινό ματς του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».
Ο Γιάννης Αγγελόπουλος ζήτησε προθεσμία για να μελετήσει τη δικογραφία και θα επανέλθει για να απολογηθεί στις 5 Μαΐου.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
