Άσχημα νέα για Βεζένκοφ
Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι έτοιμος να δηλώσει συμμετοχή στο draft του ΝΒΑ κι αρκετές μεγάλες ομάδες του ΝΒΑ έχουν στραμμένο το βλέμμα τους σε αυτόν.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Όπως αναφέρει δημοσίευμα της βουλγαρικής ιστοσελίδας «Sportal», ο παίκτης του Άρη θα δηλωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ενώ θα έχει δικαίωμα όπως όλοι να αποσύρει το όνομά του μέσα στις επόμενες 50 ημέρες, αν το επιθυμήσει.
Μάλιστα, ο 19χρονος φόργουορντ φέρεται έτοιμος να υπογράψει επίσημο συμβόλαιο με γραφείο μάνατζερ που θα τον εκπροσωπεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μέχρι στιγμής, ομάδες όπως οι Λέικερς, οι Σέλτικς κι οι Γκρίζλις φάινεται να ενδιαφέρονται για το Βεζένκοφ.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προφορική συμφωνία Παναθηναϊκού Νέστρουπ - Ακολουθούν υπογραφές
- Ερώτηση σε Γιασικεβίτσιους για μηνύματα «μην αφήσετε τον Ολυμπιακό να κερδίσει στο γήπεδό μας»
- «Ο Γιαννακόπουλος ετοιμάζει τη μεγάλη επιστροφή του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό - Οι πρώτες επικοινωνίες»
- Άκυρος... συναγερμός: Τι ισχύει για Νέστρουπ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης
- Τζόρτζ Μπάλντοκ: Καμπάνα του ΕΣΡ σε Λιάγκα και Κουτσελίνη
