"Τώρα θα δείτε τον Σάντσεθ"

"Τώρα θα δείτε τον Σάντσεθ"

"Τώρα θα δείτε τον Σάντσεθ"


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τα λίγα 24ωρα που μεσολάβησαν ανάμεσα στον εφιαλτικό αποκλεισμό από τη Καμπάλα και το ματς με την Καλλονή για το πρωτάθλημα ήταν τα πιο ιδιαίτερα στην ποδοσφαιρική καριέρα του Σέρχιο Σάντσεθ. 

Η κατάσταση υπήρξε αν μη τι άλλο πρωτόγνωρη για τον Ισπανό άσο που τόσα χρόνια στην Πριμέρα Ντιβιζιόν όπου έβγαζε το ψωμί του δεν είχε βιώσει καταστάσεις παρόμοιας έντασης. Ούτε φυσικά είχε βρεθεί ποτέ επί προσωπικού σε τόσο δύσκολη θέση μετά και το γνωστό επεισόδιο στο φινάλε του αποκλεισμού-ντροπή από τους Αζέρους.

Ο κίνδυνος να… πάρει από κάτω τον Σάντσεθ ήταν σαφώς ορατός και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, με πρώτο τον Τάκη Φύσσα, έριξαν μεγάλο βάρος στη ψυχολογική του ανάταση. Ξαφνιάστηκαν ευχάριστα ωστόσο όταν διαπίστωσαν ότι ο 29χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός ήταν πιο πεισμωμένος από ποτέ!

“Δεν υπάρχει πρόβλημα με μένα. Κανένα. Καταλαβαίνω την πίκρα του κόσμου και να ξέρετε ότι τώρα θα δείτε τον πραγματικό Σάντσεθ! Βρίσκομαι λίγο καιρό στην ομάδα, ακόμα γνωρίζω πράγματα και μαθαίνω τους συμπαίκτες μου, όμως έχω πεισμώσει πάρα πολύ και θα δείτε ότι όλοι μαζί θα το αλλάξουμε το κλίμα” ήταν τα λόγια του προς τους ιθύνοντες του “τριφυλλιού”.

Το βράδυ της Κυριακής ο Σάντσεθ κράτησε την υπόσχεσή του. Πραγματοποίησε το πρώτο του “αρχοντικό” παιχνίδι με την πράσινη φανέλα και ταυτόχρονα πιστοποίησε ότι διαθέτει την ποιότητα αλλά κυρίως τα… άντερα να αντέξει το βάρος του ηγέτη και της αυξημένης (ελληνικής) πίεσης. Ο Σάντσεθ δεν είχε απλώς συμβολή στο πρώτο (με τη μακρινή πάσα στον Ζέκα) και το τέταρτο (με τη συστημένη μεταβίβαση προς τον Μπεργκ) γκολ του Παναθηναϊκού, αλλά και συμμετοχή στο τρίτο με το κοντρόλ-στρώσιμο από την εκτέλεση κόρνερ.

Δεν έδειξε μόνο ότι διαθέτει την καλύτερη μακρινή μεταβίβαση στόπερ στη νεότερη ιστορία του συλλόγου. Ηταν αυτός που φώναζε και καθοδηγούσε τα μετόπισθεν, που χειροκροτούσε τους συμπαίκτες του όταν έκαναν λάθη την ώρα του ματς, που χειροκροτούσε όσους έγιναν αλλαγή… Ηταν ο Σάντσεθ που ανάγκασε τον Φύσσα και τον Βόκολο να κινήσουν γη και ουρανό για να τον ντύσουν στα πράσινα ξεπερνώντας όσα εμπόδια βρέθηκαν στο διάβα τους…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News