Να έρθουν τα αποτελέσματα και να αξιοποιηθεί ο Καρλίτος
Έρχεται το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ελπίζουμε να μην θυμηθούμε ξανά τα σοβαρά προβλήματα του Παναθηναϊκού όταν είναι να ανοίξει άμυνα.
Έρχεται το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ελπίζουμε να μην θυμηθούμε ξανά τα σοβαρά προβλήματα του Παναθηναϊκού όταν είναι να ανοίξει άμυνα.
Όσο δεν υπάρχει κάποιος στράικερ να μπορούν έστω οι συμπαίκτες του να ακουμπάνε τη μπάλα πάνω του, το θέμα θα διαιωνίζεται. Όπως είναι το ρόστερ δεν υπάρχει η πολυτέλεια να μην αξιοποιηθεί ο Καρλίτος.
Μπορεί να μην μας έχει ξετρελάνει μέχρι σήμερα αλλά ακόμα δεν είναι σε καλή κατάσταση και το σύστημα δεν τον βοηθά. Επιπλέον είναι βαρύ κορμί κι η πολύμηνη αποχή τον πήγε πίσω, συν ότι παρουσιάστηκε στο Κορωπί με μερικά κιλά παραπάνω.
Σέντερ φορ με το δικό του στυλ θέλουν παιχνίδια για να λυθούν και να βρουν τα πατήματά τους. Σίγουρα αυτό που μετρά στην κατάσταση που είναι το τριφύλλι είναι τα αποτελέσματα που όταν έρχονται πολλές φορές λύνουν προβλήματα.
Ο Μπόλονι βρίσκεται κάμποσες εβδομάδες στο πόστο του, σίγουρα ο άνθρωπος έχει κάνει δουλειά αλλά δεν έχει δείξει μια δική του πρόταση που να υπολογίζεις πως μπορεί να λειτουργήσει μελλοντικά ο Παναθηναϊκός που έχει στο μυαλό του.
Όσο αυτός δεν εμφανίζεται τόσο ο εκνευρισμός φουντώνει.
Δημήτρης Στρατής
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Αν δεν πήγαινε για Ομπράντοβιτς, ο Παναθηναϊκός δεν θα άφηνε τον Πασκουάλ να πάει στο Ντουμπάι» (vid)
- Παναθηναϊκός: Το τηλεφώνημα Αλαφούζου σε Ζέκα για Νέστρουπ
- «Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς»
- «Συμφώνησε και ο Αλαφούζος για Νέστρουπ στον Παναθηναϊκό - Πόσο θα κοστίσει» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Αν έρθουν φίλοι του Παναθηναϊκού στο Final Four δεν θα υποστηρίξουν Ολυμπιακό»