Η διαφορά Πιτίνο - Βόβορα

Ο λόγος του Κόμπε που εκφώνησε ο Πιτίνο στα αποδυτήρια (video)

Ο σεβασμός όλου του πλανήτη στο μέγεθος του Ρικ Πιτίνο είναι αδιαπραγμάτευτος, ήταν μεγάλη μας τιμή που τον είχαμε μέσα στα πόδια μας τα τελευταία χρόνια όμως πέρσι η αλήθεια είναι πως ο κόουτς ήρθε απρόθυμα στην Αθήνα, ο νους του ήταν διαρκώς στην πατρίδα του γι αυτό και παρατηρήθηκαν διάφορα …παρατράγουδα.

Ο Γιώργος Βόβορας τώρα μπουσουλάει επαγγελματικά αλλά τα πρώτα του μέτρα είναι άκρως ενθαρρυντικά, ο νεαρός κόουτς πήρε στα χέρια του το τιμόνι για να αντικαταστήσει το τίποτε του τελευταίου διμήνου της περασμένης σεζόν.

Εκείνη την εποχή ήταν που οι παίκτες άρχισαν να αμφιβάλλουν για τις μεθόδους του Πιτίνο, ο τελευταίος λοξοκοιτούσε προς τα αμερικάνικα κολέγια, χάθηκε λοιπόν από την εξίσωση η απαραίτητη καθοδήγηση σε επίπεδο όχι μόνο τεχνικό αλλά και πνευματικό.

Δεν θυμόμαστε να βλέπαμε τον Παναθηναϊκό να παίζει με τόσο πάθος όσο σήμερα, στις μέρες Πιτίνο, ακόμα και του Αργύρη Πεδουλάκη στο τρίτο του πέρασμα από το ΟΑΚΑ. Ο Βόβορας το καλοκαίρι βγήκε στο παζάρι με το τεφτέρι γεμάτο σημειώσεις και κενά, με μεγάλο μειονέκτημα το περιορισμένο μπάτζετ όμως δείχνει να μπαλώνει τρύπες με τρόπο αριστοτεχνικό, ποντάροντας στον εγωϊσμό των αθλητών του που ολοφάνερα παίζουν ΚΑΙ γι αυτόν!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News