Η ατάκα του Βεζένκοφ για τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Η ατάκα του Βεζένκοφ για τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Τη στιγμή που επικρατεί πραγματικά χαμός από δημοσιεύματα και φήμες για το μέλλον του, έχει ενδιαφέρον να δούμε τι δήλωσε ο μεγάλος άσος του Άρη για το μέγεθος του Εξάστερου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ενίσχυσε κατά κάποιο τρόπο τη φημολογία πουν τον θέλει τη νέα σεζόν να φοράει τα πράσινα ο Βεζένκοφ, καθώς με αφορμή το ματς του Άρη με το Τριφύλλι, αποθέωσε τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Θυμίζουμε, πως σήμερα υπήρξε ξένο δημοσίευμα που χαρακτήριζε φαβορί τον Παναθηναϊκό για να υπογράψει με τον 19χρονο άσο, ενώ είναι γνωστό πως αποτελεί διακαή πόθο της “πράσινης” ΚΑΕ.

Το συμβόλαιό του με τον Άρη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016 και σε αυτό υπάρχει ρήτρα 250 χιλ. δολάρια για την Ευρώπη και 500 χιλ. δολάρια για το ΝΒΑ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του φόργουορντ του Άρη για το βάρος της φανέλας του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού ματς.

«Τώρα μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Για τον αντίπαλο δεν έχουμε να πούμε πολλά. Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα των παικτών και το βάρος της φανέλας του ΠΑΟ. Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε άγχος.

Πάμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Αν και δεν είχαμε αρκετές μέρες για να προετοιμαστούμε, πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα, ακολουθώντας τις οδηγίες του τεχνικού τιμ. Κλειδί θα είναι ο περιορισμός των ατού του Παναθηναϊκού.

Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Άρη θα γεμίσει το γήπεδο. Χρειαζόμαστε τη συμπαράστασή του, γιατί χωρίς αυτόν χάνουμε σημαντικό μέρος της δύναμής μας.

Κλείνοντας θέλω να αναφερθώ στον φίλο μου τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Άρη, στο γήπεδο που ανδρώθηκε μπασκετικά. Σίγουρα τα συναισθήματα θα είναι ανάμικτα γι’ αυτόν. Είναι φιλαράκι μου, τον αγαπώ πολύ, αλλά ελπίζω αύριο να μη φύγει από το γήπεδο νικητής….

Σας περιμένουμε στο «Nick Galis Hall» για ένα μεγάλο ματς

Αλέξανδρος».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News