Τέλος δύο από τον Παναθηναϊκό - Πού πήγαν

Τέλος δύο από τον Παναθηναϊκό - Πού πήγαν

Δύο ακόμη παίκτες που δεν υπολογίζονταν κατάφερε να… ξεφορτωθεί ο Παναθηναϊκός.

Ο λόγος για τον Χαντζάρα και τον Σκεντεράι. Ο πρώτος ανακοινώθηκε από τον Πιερικό, ενώ ο δεύτερος από τον Ιάλυσο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Χαντζάρα αναφέρει:

Ο Πιερικός ανακοινώνει την επίτευξη της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Δήμο Χαντζάρα. Ο Δήμος Χαντζάρας είναι ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 08/01/1997 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών και στη συνέχεια αγωνίστηκε με τις ομάδες του Ολυμπιακού Κ-20, Ομόνοια Λευκωσίας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναθηναϊκό, ΝΠΣ Βέροια (δανεικός).

Ο Πιερικός καλωσορίζει τον Δήμο και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τον σύλλογο».

Ενώ αυτή για τον Σκεντεράι σημειώνει:

«Η διοίκηση της Π.Α.Ε. Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν την φετινή προσπάθεια της ομάδας μας.

Πρόκειται για τους Γιάννη Καρπαθάκη ,Τάσο Καντούτση και Αντριάνο Σκεντεράι.

Ο Γιάννης είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με καταγωγή από τη Ρόδο και παλιός γνώριμος της ομάδας μας που στην περασμένη σεζόν αποτέλεσε έναν από τους βασικούς συντελεστές της πορείας του Διαγόρα στο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Τάσος είναι 26 ετών κεντρικός αμυντικός και ξεκίνησε την καριέρα από τον Ατρόμητο. Την χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόταν με τη φανέλα της Καλαμάτας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Νίκη Βόλου,τον Φωκικό, την Ομόνοια Λευκωσίας κ.α..

Ο Αντριάνο είναι 20 ετών κεντρικός μέσος και ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού όπου διετέλεσε και αρχηγός της κ19 αλλά και διεθνής με τις μικρές εθνικές

Την χρονιά που μας πέρασε αγωνιζόταν με τα χρώματα του Εθνικού.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News