Και 5η κατηγορία για Μαρινάκη!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του SDNA από την Ευελπίδων, υπάρχει και μια επιπλέον κατηγορία σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη, εκτός από τις τέσσερις που αποκαλύψαμε χθες, σε σχετικό άρθρο.
Όπως προκύπτει από το δικαστικό ρεπορτάζ, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που παρέδωσε στον δικηγόρο του ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι κακουργηματικά κατηγορούμενος και για απάτη!
Κακουργηματικού χαρακτήρα είναι κι οι άλλες τέσσερις κατηγορίες που βαρύνουν τον κ. Μαρινάκη για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. Αυτές έγιναν γνωστές από χθες και είναι:
1) Ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google2) Ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης.
3) Ηθική αυτουργία για έκρηξη που έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή.
4) Ηθική αυτουργία για δωροδοκία-δωροληψία με σκοπό αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις και ο σκοπός επετεύχθη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Δημακόπουλου, πήρε προθεσμία και αναμένεται στις αρχές Ιουνίου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που τον βαραίνουν στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Μπόνγκα, ο νο1 στόχος - Τύπου Λάιλς ή Γιαμπουσέλε για το «5»
- Ασταμάτητος Κοτσόλης στον Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: Στην Ολλανδία ο Ντέσερς - Το πλάνο επιστροφής του
- «Για αυτή την ομάδα είναι φαβορί ο Αταμάν»
- Πανέτοιμος να παίξει ο Ράστοντερ - Πότε θα τον δούμε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
.jpg)