"Καπέλωσε" τον Μασάντο ο Σίλντενφελντ

"Καπέλωσε" τον Μασάντο ο Σίλντενφελντ

O δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Ντιναμό Ζάγκρεμπ γίνεται ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, αφού θα έχει συμβόλαιο υψηλότερο και από του πρώην μέσου του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάντο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στις 500.000 ευρώ φτάνουν οι αποδοχές του 29χρονου άλλοτε «ερυθρόλευκου» μέσου στην κροατική ομάδα όντας από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της, ωστόσο ο «Σίφο» πρόκειται να τον… καπελώσει από τη νέα σεζόν. Οπως έγινε γνωστό από χθες, ο 30χρονος αμυντικός προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό από την οποία κι ανακοινώθηκε για τρία χρόνια, αποχωρώντας στο τέλος της χρονιάς από τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την κροατική έκδοση του «Goal», ο Σίλντενφελντ θα εισπράξει τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του 550.000 ευρώ και θα βρεθεί έτσι στη 2η θέση της οικονομικής κλίμακας του συλλόγου του Ζάγκρεμπ, κάτω μόνο από τον Χιλιανό επιθετικό Τζούνιορ Φερνάντες. Οπως σημειώνει δε ο κροατικός Τύπος, θα ξεπεράσει τόσο τον Αλγερινό Χιλάλ Σουντανί, όσο και τον Πάουλο Μασάντο, αμφότερους κατά 50.000 ευρώ.

Αυτά βέβαια στο πρώτο μόνο έτος του συμβολαίου του, καθώς τα επόμενα δύο προβλέπουν αποδοχές 600.000 ευρώ ετησίως, τη στιγμή που η προσφορά του Παναθηναϊκού δεν ξεπερνούσε τις 450.000 ευρώ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News