Ο Ανουάρ μπορεί να... ντύσει στα πράσινα τον Πέρεθ!

Την περίπτωση του Κίκε Πέρεθ της Βαγιαδολίδ εξετάζει ο Τσάβι Ρόκα για τη μεσαία γραμμή στον Παναθηναϊκό.
Για τη θέση στη μεσαία γραμμή, δεν εγκαταλείπεται η περίπτωση του Μπενιάτ, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολη, με τη «Live Sport» να φέρνει ένα νέο όνομα στο προσκήνιο, αυτό του Κίκε Πέρεθ.
Ο 23χρονος μέσος της Βαγιαδολίδ έχει διαφορετικά στοιχεία από τον έμπειρο Βάσκο και αρέσει στον Ρόκα. Η περίπτωση του προφανώς αφορά δανεισμό, αφού ο παίκτης ανανέωσε πρόσφατα και είναι από εκείνους που πιστεύει η ομάδα του για το μέλλον.
Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί ότι ατού στην προσπάθεια του τριφυλλιού είναι και ο Ανουάρ και πιο συγκεκριμένα το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό.
Ο Μαροκινός μέσος είχε πρόοδο στον Παναθηναϊκό και για αυτό οι άνθρωποι της Βαγιαδολίδ μπορούν να αισθάνονται σίγουροι ότι ο Πέρεθ θα έχει ανάλογη εξέλιξη στο Κορωπί.
Πάντως ενδιαφέρον για τον Πέρεθ υπάρχει και από την Ισπανία, με τις Λεγανές, Χιρόνα, Λας Πάλμας και Σαραγόσα να εξετάζουν τον παίκτη.
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google NewsΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος στα αραβικά: «Αυτό που είναι γραφτό να γίνει...» (pic)
- Ακυρώθηκαν τα εισιτήρια τριών οπαδών του Παναθηναϊκού για τον τελικό λόγω «επεισοδίου» με Λιόλιο
- Προμηθέας - Παναθηναϊκός: Οι όμορφες παρουσίες στα «Δύο Αοράκια» (pics)
- Βίκινγκουρ: Παίκτες μιλούσαν στα social της ομάδας την ώρα του ματς με τον Παναθηναϊκό!
- Παναθηναϊκός: Ιστορική... «σφαλιάρα», καθήκον να ανατραπούν όλα!