Δε μένει στο draft ο Βεζένκοφ

Δε μένει στο draft ο Βεζένκοφ

Πίσω από το δίδυμο των Πορζίνγκις και Χεζόνια, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι ο μόνος άλλος Ευρωπαίος που φαίνεται να έχει πραγματικές πιθανότητες να βρεθεί στον πρώτο γύρο του ντραφτ. Ωστόσο, ο 19χρονος παίκτης αναμένεται να αποσύρει το όνομα του από τη διαδικασία και να μείνει στην Ευρώπη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Τη δεδομένη στιγμή ο Βεζένκοφ δεν εκπροσωπείται από κανένα ατζέντη, αφού άφησε τον Νίκο Λώτσο και παρά τις επαφές με τον Αμερικανό Αρν Τέλεμ δεν υπάρχει συμφωνία μαζί του. Ο πατέρας του Σάσο Βεζένκοφ, που είναι παράλληλα και αθλητικός διευθυντής της βουλγαρικής Λουκόιλ, λειτουργεί ως εκπρόσωπος του. 

Σύμφωνα με πηγές κοντά στην υπόθεση, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες ο Βεζένκοφ αναμένεται να αποσυρθεί από το ντραφτ. Θα έχει άλλωστε τρεις ακόμα ευκαιρίες να επιλεγεί μέχρι τα 22α γενέθλια του και να βρεθεί πιο ψηλά από τις τελευταίες θέσεις του πρώτου γύρου, που αυτή τη στιγμή μοιάζει να είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο. Ωστόσο επίσης μοιάζει απίθανο να παραμείνει στον Άρη, αφού κάποια εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης μπορεί να του προσφέρει ένα καλό πολυετές συμβόλαιο. Ο Παναθηναϊκός, η Μπαρτσελόνα και η Αναντολού Εφές ενδιαφέρονται για αυτόν, ενώ η υπάρχουσα συμφωνία του με τον Άρη περιλαμβάνει όρο αποδέσμευσης με αντίτιμο 250.000 δολάρια.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News