"Θα ήθελα τον Βεζένκοφ στον Παναθηναϊκό"

"Θα ήθελα τον Βεζένκοφ στον Παναθηναϊκό"

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επέστρεψε στο Αλεξάνδρειο, ως αντίπαλος του Άρη και μιλώντας στο διαδικτυακό «Yellow Radio» μίλησε για τα συναισθήματά του, ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να συνυπάρξει, εκ νέου, ως συμπαίκτης με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ στον Παναθηναϊκό.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η συνέντευξη του Λευτέρη Μποχωρίδη στο «Yellow Radio»:

Για το πώς έζησε το χθεσινό παιχνίδι: «Ένιωσα πολύ καλά που γύρισα και έπαιξα κόντρα στον Άρη γιατί είδα πρόσωπα φίλων που τους αγαπώ και με αγαπάνε».

Για το αν είχε ιδιαίτερος άγχος στο χθεσινό παιχνίδι: «Δεν είχα άγχος, ήταν σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα, καθώς είμαι επαγγελματίας και κοιτάω να κερδίζει η ομάδα μου».

Για το πώς βλέπει τον Άρη στα πλέι οφ της Α1: «Πιστεύω πως η ομάδα είτε παίξει με πλεονέκτημα είτε με μειονέκτημα έδρας, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Η ΑΕΚ έχει κάνει μια καλή ομάδα αλλά ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».

Για το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον Άρη: «Φυσικά κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήθελα να γυρίσω στον Άρη καθώς εκεί ανδρώθηκα μπασκετικά».

Για το αν θα ήθελε τον Βεζένκοφ συμπαίκτη του στον ΠΑΟ: «Σίγουρα θα τον ήθελα είναι ένας πολύ καλός παίκτης, είμαστε “κολλητοί” και σίγουρα θα ήθελα να συνυπάρξουμε».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και το έδειξε πηγαίνοντας στο φάιναλ φορ, αλλά εμείς είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι».

Για τη δήλωση συμμετοχής του στο ντραφτ στο NBA: «Δήλωσα και φέτος θα δούμε πως θα πάει και αναλόγως θα δω τι θα κάνω. Εγώ είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού και κοιτάω την ομάδα μου και τίποτα άλλο».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News