Τι τρέχει με Ομπράντοβιτς;

Τι τρέχει με Ομπράντοβιτς;

Μετά τον πρόεδρο της Φενέρ, ο ίδιος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δημιούργησε πολλά ερωτηματικά αναφορικά με το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας για την επόμενη περίοδο.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κάθε άλλο παρά δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Μετά τον πρόεδρο της ομάδας, Αζίζ Γιλντιρίμ, και ο ίδιος ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως υπάρχουν ανοιχτά ζητήματα που πρέπει να… κλείσουν για να δει αν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Τουρκίας, τους οποίους οδήγησε φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία τους στο Final Four.

«Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά στο τέλος της σεζόν θα δούμε, αν θα παραμείνω», είπε αρχικά και πρόσθεσε για το μέλλον του: «Είναι όλα ανοιχτά. Ο πρόεδρος και η χορηγός εταιρεία θα αποφασίσουν για το μέλλον μου. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που ενδεχομένως να επηρεάσουν την απόφασή μου. Όλα είναι πιθανά. Θα δούμε μελλοντικά τι θα συμβεί».

Τι γίνεται με τον χορηγό…

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας, αλλά και τα όσα υποστήριξαν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο πρόεδρος Γιλντιρίμ πολλά θα εξαρτηθούν από την -ενδεχόμενη- αποχώρηση της χορηγού εταιρίας Ούλκερ η οποία είναι εκείνη που χρηματοδοτεί το μπασκετικό τμήμα της Φενέρμπαχτσε.

Σε περίπτωση που η Ούλκερ δεν συνεχίσει στο πλευρό του συλλόγου, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι το μπάτζετ θα μειωθεί πάρα πολύ και τα πράγματα αναφορικά με την παραμονή του 55χρονου τεχνικού θα γίνουν πολύ δύσκολα. Αν πάντως η Ούλκερ μείνει κοντά στην ομάδα, τότε είναι πολύ πιθανό να συνεχίζει και ο Ομπράντοβιτς…

Βέβαια σημαντικό ρόλο θα παίξει σε όλες τις εξελίξεις η πορεία της Φενέρ, διότι σε ενδεχόμενη κατάκτηση της Ευρωλίγκας για πρώτη φορά στην ιστορία της (και μόνο η συμμετοχή στο Φάιναλ Φορ αποτελεί ιστορικό επίτευγμα) τότε δύσκολα η χορηγός εταιρία θα κάνει πίσω…

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ερωτηθείς για το μέλλον του απάντησε: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Ο πρόεδρος Γιλδιρίμ και η χορηγός εταιρεία θα αποφασίσουν για το μέλλον μου. Υπάρχουν κάποια ζητήματα που ενδεχομένως να επηρεάσουν την απόφασή μου. Όλα είναι πιθανά. Θα δούμε μελλοντικά τι θα συμβεί».

Από την πλευρά του ο Αζίζ Γιλντιρίμ επισήμανε: «Υπάρχουν θέματα που θα επηρεάσουν την απόφασή μου για το αν θα μείνει ο Ομπράντοβιτς στην ομάδα. Ολα είναι πιθανά, θα δούμε τι θα συμβεί με την πάροδο του χρόνου».

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News