Με Κούζμιτς στο Ευρωμπάσκετ η Σερβία!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Δύο κοψίματα απομένουν για να ανακοινωθεί το τελικό ρόστερ της εθνικής Σερβίας και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς παρουσιάζεται μέχρι την ύστατη στιγμή να είναι αναποφάσιστος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Όγκνιεν Κούζμιτς του Παναθηναϊκού έχει ήδη “κλειδώσει” τη θέση του στο ρόστερ, ο σούτινγκ γκαρντ Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς δεν έχει ελπίδα να βρεθεί στο Ευρωμπάσκετ και η τελευταία θέση παίζεται μεταξύ του πιο έμπειρου Βλαντιμίρ Στίματς και του Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Ο “Σάλε” έχει αποφασίσει ότι θα πάει με τρεις σέντερ στο Ευρωμπάσκετ, δηλώνει από τη στιγμή που είχαν μείνει 16 παίκτες στο ρόστερ ότι θα ήθελε να μην κόψει κανέναν, όμως φυσικά αυτό δεν γίνεται.
Πιθανότατα ο Τζόρτζεβιτς θα επιλέξει την τελευταία στιγμή την Τετάρτη, πριν η ομάδα φύγει για το Βερολίνο.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι «έδειξαν» τα λόγια του Αταμάν για την επόμενη μέρα
- Οριστικό: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά, πότε θα γίνει το πρώτο ματς
- Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Μύκονος - Παναθηναϊκός, σε ποιους παίκτες στάθηκε
- Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ ενδεκάδες: Τα τελευταία νέα, πώς θα παίξουν
- Σαρπ Αταμάν: «Όταν όλοι γιορτάζουν την πτώση σου, καταλαβαίνεις πόσο τους πόνεσες»