Δ. Γιαννακόπουλος: "Εκτίθεται.."
Τη δική του απάντηση στην δήλωση του Σταύρου Κοντονή έδωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επισημαίνοντας πως δεν έχει σωστή ενημέρωση.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχει ενημερωθεί για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν κατέχει κάποια θέση πλέον στην «πράσινη» ΚΑΕ.
«Καλά θα κάνει ο κύριος Κοντονής να μάθει πρώτα τι ισχύει και τι δεν ισχύει προτού τοποθετείται δημόσια, διότι εκτίθεται. Εγώ συμμορφώθηκα με τους νόμους και τους κανονισμούς παραδίδοντας την προεδρία, αλλά και τις μετοχές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός… Εκεί τέλειωσε οριστικά η τιμωρία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην ΚΑΕ θεωρούν πως ο Κοντονής επηρεάζεται από φίλο του δημοσιογράφο, ενώ η δημοσιότητα στην οποία έχει εκτεθεί το τελευταίο διάστημα δεν του έχει κάνει καλό. Δεν μπορεί να ζητά από έναν απλό φίλαθλο να συμμορφωθεί με αποφάσεις που πάρθηκαν όταν ήταν πρόεδρος.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ μετέφερε σοκαρισμένος την είδηση της τραγωδίας στη Ρουμανία (vid)
- Τσάρλι: «Ενοχλημένος με τις διαρροές ο Αλαφούζος, έκοψε... παίκτες!» (vid)
- «Και ο Παναθηναϊκός για τον Φίλιπ Εντινγκά»
- Παναθηναϊκός: Στη λίστα του ο Μάρκο Ρίχτερ
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η χρηματιστηριακή αξία του Κονσταντίν Βιβτσαρένκο
