Απίστευτη αποκάλυψη για Μπεργκ!

Απίστευτη αποκάλυψη για Μπεργκ!

Απίστευτη αποκάλυψη για Μπεργκ!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο ατζέντης του Μάρκους Μπεργκ επιβεβαίωσε μιλώντας στο SDNA την επίσημη πρόταση του ΠΑΟΚ κι έριξε νέα βόμβα καθώς για τον Σουηδό κινήθηκε σε πολύ υψηλότερα οικονομικά επίπεδα η Μαρσέιγ!

Κρούση από τη Μαρσέιγ και πρόταση από τον ΠΑΟΚ για τον Μάρκους Μπεργκ δέχθηκε την ύστατη ώρα των μεταγραφών ο Παναθηναϊκός, όπως επιβεβαιώνει στο SDNA ο μάνατζερ του παίκτη, Στάινερ Ντρέιτζ.

Κι αν η πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά» έγινε γνωστή νωρίτερα σήμερα, το SDNA αποκαλύπτει ότι λίγο πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου που ολοκληρώνεται απόψε, η Μαρσέιγ του Μίτσελ έκανε κίνηση για να αποκτήσει τον 29χρονο Σουηδό επιθετικό!

Ήταν σχεδόν βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, που ανέλαβε την ομάδα της Μασσαλίας πριν από μερικές ημέρες, θα ενδιαφερόταν να πάρει μαζί του κάποιον παίκτη Έλληνα ή ξένο από το ελληνικό πρωτάθλημα. Τελικά, η κρούση έγινε πολύ πιο γρήγορα από ότι ίσως ανέμενε κάποιος.

H ήττα με 2-0 από τη Γκινγκάμπ στο δεύτερο παιχνίδι του Μίτσελ στον πάγκο της Μαρσέιγ κινητοποίησε άμεσα τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου, που άρχισαν να ψάχνουν στην αγορά για επιθετικό. Ρώτησαν τον Μίτσελ και αυτός τους έδειξε Ελλάδα, Παναθηναϊκό και Μάρκους Μπεργκ. Είναι, εξάλλου, γνωστό και σας είχε ενημερώσει σχετικά και το SDNA πριν από μερικές ημέρες ότι ο Μάρκους Μπεργκ είναι μια από τις… καψούρες του Ισπανού τεχνικού.

Ο Μίτσελ έχει μεγάλη εκτίμηση για τον Μπεργκ, τον έχει ζήσει στην Ελλάδα ως αντίπαλο και φυσικά τον ήθελε σαν τρελός στην ομάδα του.

Το SDNA είναι σε θέσει να γνωρίζει πως εξελίχθηκαν τα πράγματα εντός του Σαββατοκύριακου και σήμερα… Η Μαρσέιγ επικοινώνησε με τον Παναθηναϊκό θέλοντας να διερευνήσει τις προθέσεις σχετικά με τον Μπεργκ.

Οι Γάλλοι ρώτησαν συγκεκριμένα για τα χρήματα με τα οποία θα ήταν ικανοποιημένοι οι «πράσινοι» για να δώσουν τον παίκτη. Η απάντηση που έλαβαν ήταν ότι ο Σουηδός είναι σημαντικός για τον Παναθηναϊκό και μπορεί να παραχωρηθεί μόνο έναντι υψηλού τιμήματος. Το ποσό που έθεσαν οι «πράσινοι» ως βάση συζήτησης κρίθηκε αμέσως απαγορευτικό από τους Γάλλους, οι οποίοι έδειξαν διεταθειμένοι και πρότειναν χρήματα πολύ περισσότερα από τον ΠΑΟΚ αλλά όχι τόσα ώστε να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού. Δεν προχώρησαν άμεσα σε επίσημη πρόταση με αποστολή fax ή email όπως έκανε ο ΠΑΟΚ.

Το SDNA επικοινώνησε με τον Στάινερ Ντρέιτζ, μάνατζερ του Μπεργκ, ο οποίος επιβεβαίωσε τόσο την πρόταση των δύο εκατομμυρίων ευρώ από τον ΠΑΟΚ, όσο και τις επαφές που υπήρξαν τις προηγούμενες ώρες με τη Μαρσέιγ.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός επέμεινε στην αρχική θέση του ότι ο Σουηδός είναι βασικό στέλεχος του ρόστερ και δεν είναι δυνατόν να παραχωρηθεί έναντι οποιουδήποτε αντίτιμου βάζοντας με αυτό τον τρόπο τέλος στις… ορέξεις Ελλήνων και ξένων για την απόκτησή του.

Η επιβεβαίωση πάντως του ατζέντη του δείχνει ότι η είδηση για την πρόταση του ΠΑΟΚ αλλά και της Μαρσέιγ που ήταν κατ ουσίαν προφορική πρόταση, είναι απολύτως αληθινή. Και καταγράφεται πλέον στα πρακτικά η πολύ μεγάλη εκτίμηση που υπάρχει για τον Μπεργκ στο διεθνές στερέωμα, αλλά και η στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην πιο δύσκολη οικονομική συγκυρία που βρέθηκε, να μην ξεπουλήσει το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της για να σώσει απλά οικονομικά τη χρονιά…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News