Το παρασκήνιο της παραμονής του Καρέλη
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η Γκενκ έκανε την ύστατη προσπάθεια να «αποκτήσει» τον Νίκο Καρέλη, αλλά δέχθηκε ακόμα ένα «όχι» από τον Παναθηναϊκό!
Οι Βέλγοι έκαναν νέα κίνηση για τον Νίκο Καρέλη, ανέβασαν την πρότασή τους, αλλά ο Παναθηναϊκός τους έδωσε (ξανά) αρνητική απάντηση.
Η προσφορά της Γκενκ δεν ήταν «ικανή» να καλύψει τις απαιτήσεις του «τριφυλλιού», το οποίο φρόντισε να βάλει «φρένο» σε όλα τα σενάρια για το μέλλον του 23χρονου ξεκαθαρίζοντας ότι θα παραμείνει στη «Λεωφόρο».
Από την πρώτη στιγμή, ο Παναθηναϊκός είχε ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να πουλήσει τον Καρέλη για λιγότερα από 4-5 εκ. ευρώ και αποδείχθηκε… συνεπής. Η Γκενκ πίστευε ότι μετά τον αποκλεισμό από το Europa League το «τριφύλλι» θα μειώσει τις απαιτήσεις του και θα «κατέβει», αλλά οι «πράσινοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να κάνουν… εκπτώσεις.
Το «σίριαλ» ολοκληρώθηκε εδώ και ο Νίκος Καρέλης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Γιατί έμεινε στον πάγκο ο Μπακασέτας και επιλέχθηκε ο Ταμπόρδα
- Παναθηναϊκός: Βαρύ πρόστιμο στον Τάκη Τσουκαλά για τις ύβρεις στον Σαρπ Αταμάν
- Ξέσπασε ο Κέντρικ Ναν: «Σκασμός... επιστρέφω!» (pic)
- Παναθηναϊκός: Το «έφαγε» όρθιος ο Ντραγκόφσκι στην Πολωνία (vid)
- Παναθηναϊκός: Η ομιλία οπαδών στους παίκτες μετά την Καρδίτσα (vid)