"Μπαμ" με Σλότερ η Νταρουσάφακα

"Μπαμ" με Σλότερ η Νταρουσάφακα
"Μπαμ" με Σλότερ η Νταρουσάφακα


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μάρκους Σλότερ φεύγει από τη Ρεάλ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη φιλόδοξη και πρωτάρα Νταρουσάφακα με συμβόλαιο δυο ετών.

Σύμφωνα με πηγές του Eurohoops, ο παίκτης και η τουρκική ομάδα συμφώνησαν και έπειτα η Ρεάλ αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο.

Η Νταρουσάφακα θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα, αλλά έχει αρκετά χρήματα για να ξοδέψει, τόσα ώστε να προσελκύσει τον Σλότερ να αφήσει τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Από την άλλη πλευρά, ο παίκτης είχε χάσει το ρόλο του στην ομάδα στο ξεκίνημα της περσινής σεζόν και ίσως αυτό να μέτρησε στην τελική απόφαση της ισπανικής ομάδας. Παρόλα αυτά, ο Σλότερ επανήλθε στο ροτέισον στο τέλος του ισπανικού πρωταθλήματος και είχε συμβόλαιο με την βασίλισσα μέχρι το 2017.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Ρεάλ επέστρεψε στο παζάρι για να αποκτήσει έναν σέντερ, καθώς η ομάδα έχασε ήδη τον Μεζρί που υπέγραψε με τους Ντάλας Μάβερικς και άφησε ελεύθερο τον Γιάννη Μπουρούση. Το ισπανικό σάιτ “Encestando” μετέδωσε πρώτο για τις διαπραγματεύσεις. Ο Σλότερ θα παίξει στην Τουρκία ως Αμερικανός, καθώς στην Ισπανία αγωνιζόταν με το καθεστώς “Κοτονού” χρησιμοποιώντας διαβατήριο από την Ισημερινή Γουινέα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News